Η Ε-shopping Avenue χορηγός στα «Ελληνικά Καλλιστεία»  

4 Ιουνίου 2024 17:28

Λάμψη, φλας, εστεμμένες! Αυτό ήταν το μενού των πανελλήνιων καλλιστείων «Ελληνικά Καλλιστεία», που διοργανώθηκαν με επιτυχία για μία ακόμη χρονιά από το Νίκο Μπάμπαλη στο Bolivar beach bar στον Άλιμο, με τις διαγωνιζόμενες να κλέβουν την παράσταση.

Ο κος Χριστόδουλος Γκιουνέσογλου στη λαμπερή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου στο Bolivar beachbar στον Άλιμο

Η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου. Μεγάλος χορηγός της βραδιάς η Ε-shopping Avenue. Η Ε-shopping Avenue έντυσε με τα φορέματά της και τα παπούτσια της τις υποψήφιες για τα προκριματικά των Ελληνικών Καλλιστείων.

Ο ιδιοκτήτης της E-shopping Avenue κος Χριστόδουλος Γκιουνέσογλου

Ο ιδιοκτήτης της Ε-shopping Avenue κύριος Χριστόδουλος Γκιουνέσογλου ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής που ανέδειξε τις νικήτριες της βραδιάς. Ο κύριος Γκιουνέσογλου μάλιστα προσωπικά έκανε τη στέψη της Miss Τουρισμός Ελληνικά Καλλιστεία 2024, Χρυσάθεμις Παπαδοπούλου.

Ο κύριος Γκιουνέσογλου έκανε τη στέψη της Miss Τουρισμός Ελληνικά Καλλιστεία 2024. Χρυσάθεμις Παπαδοπούλου

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η βραδιά είχε μουσική, χορό και τραγούδι, με τους Άκη Δείξιμο, Ελένη Γρίβα και Αγγελίνα Κουτσουράκη να ξεσηκώνουν με τις επιτυχίες τους τους καλεσμένους.

Ο ιδιοκτήτης της E-shopping Avenue κος Χριστόδουλος Γκιουνέσογλου με τις υποψήφιες για τα προκριματικά των Ελληνικών Καλλιστείων

Πρωταγωνίστριες της βραδιάς ήταν τα πανέμορφα κορίτσια που διαγωνίστηκαν για τους τίτλους, με τη μεγάλη νικήτρια, την Καλαματιανή Βίκυ Πετεινάρη, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, να φορά το στέμμα της βασίλισσας της βραδιάς κερδίζοντας τον τίτλο Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024 και τα φλας να αστράφτουν πάνω της!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την μεγάλη νικήτρια Βίκυ Πετεινάρη

Η Ε-shopping Avenue ήταν παρούσα στο κορυφαίο event ομορφιάς, προσφέροντας τα ρούχα και τα παπούτσια των υποψηφίων για τα προκριματικά του διαγωνισμού ομορφιάς.  Ειδικότητά της εξάλλου είναι μια  όμορφη εμφάνιση με τα υπέροχα ρούχα και παπούτσια της. Ανανέωσε κι εσύ την γκαρνταρόμπα σου με μοντέρνα ρούχα και παπούτσια που σε εκφράζουν. Πρόσθεσε στιλ και λάμψη σε όλες τις ώρες της ημέρας σου με τις επιλογές της E-shopping Avenue. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.eshoppingavenue.com θα βρεις αμέτρητες προτάσεις για ολοκληρωμένο ντύσιμο για κάθε περίσταση. Για τη βόλτα, το γραφείο, τη βραδινή έξοδο θα βρεις το σύνολο που αναδεικνύει τον καλύτερό σου εαυτό. Θα βρεις ιδέες και προτάσεις για trendy outfits που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όπου κι αν πας.

Οι νικήτριες των Ελληνικών Καλλιστείων 2024 είναι οι εξής:

Miss Gym Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Δήμητρα Σταυρίδου

Miss Τουρισμός Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Χρυσάθεμις Παπαδοπούλου

Miss Top Model GR Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Μαρία Πετεινάρη

Miss Ωραία Μάτια Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Αναστασία Κελεσίδου

Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024: Βίκυ Πετεινάρη

Miss Ελληνική Ομορφιά 2024: Ελενα Καράμπελα

Β’ Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024: Αρτεμις Λιάσκου

Β’ Miss Ελληνική Ομορφιά 2024: Βαλεντίνα Μπαντή

Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2024: Στέφη Χατζάκη

Β’ Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2024: Ευσταθία Μπακιρτζή

Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Μαρία Γαβριηλίδη

Miss Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Μαρία Λουίζα Οριανού

Β’ Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Φαβιέλα Τζέμο

Β’ Miss Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Μελίνα Ιωάννα Τσιριμόκου

Miss Young Ελληνικά Καλλιστεία 2024: Βασιλική Μαστοράκη