«Η Έφη Κακαράντζουλα έχει ένα επίπεδο, είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ»

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουνίου 2022 11:20

Συνέντευξη στο πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε η πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαραντζουλα και αναφέρθηκε στην ζωή της μέσα στη φυλακή αλλά και για την επίθεση που έκανε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα μίλησε για την συμπεριφορά της μέσα στην φυλακή και για τους λόγους που την οδήγησαν στην επίθεση με το βιτριόλι

Εσείς γνωρίσατε μέσα στην φυλακή την Έφη Κακαράντζουλα. Ποια είναι η εικόνα που σχηματίσατε για την προσωπικότητα της;

«Γενικά είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος φαίνεται ότι έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων εάν δεν γνώριζα το περιστατικό, δεν θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη.»

Τι άνθρωπος είναι;

«Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ερεθίσματα, είναι εύστροφη, αλλά σίγουρα εάν το μυαλό κολλήσει σε κάτι δεν μπορείς να το ελέγξεις… Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος για να φτάσει σε αυτό το σημείο και να κάνει αυτό που έκανε.»

Πιστεύετε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της;

«Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει, επειδή κατέστρεψε εκτός από την ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, και τη δίκη της. “Δεν θα το ξανά έκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα, επειδή έχει φέρει την οικογένεια της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που την ξέρουν και είναι φίλοι της, την έχουν στηρίξει και δεν την έχουν αφήσει μόνη! Είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά! Εάν γνώριζε πως θα περνούσε αυτόν τον γολγοθά δεν θα το έκανε.»

Υπήρξαν δημοσιεύματα που έγραφαν ότι έκλεψε ρούχα στις φυλακές και πως της απαγόρευσαν τα μεροκάματα. Ισχύει;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι η Έφη δεν έχει ανάγκη να κλέψει, εφόσον και οικονομικά είναι αρκετά καλά, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, αλλά ήταν για να βλάψουν περισσότερο την προσωπικότητα της και να ενισχύσουν την κακή της φήμη. Είναι πολύ εργατική και συνεχίζει ακόμα να εργάζεται στην κουζίνα.»

Πιστεύεις ότι έχει ξανά «αντικρίσει» την Ιωάννα;

«Ναι, σίγουρα εκτός από το δικαστήριο, παρακολουθεί όλες τις συνεντεύξεις που δίνει και λογικό είναι, γιατί είναι η υπόθεση της και την αφορά.»

Αναφερόταν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου;

«Όχι, δεν πήγαινε καν την κουβέντα προς τα εκεί, ασχολιόταν κυρίως με το πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό μέσα στην φυλακή για να επανέλθει στην ζωή της.»