Η έκλειψη άφησε πίσω της ένταση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Νοεμβρίου 2022 08:30

Η ακριβείας αντίθεση του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο συνεχίζει να ταλαιπωρεί τα νεύρα και τις σχέσεις μας και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Μία μέρα μετά την έκλειψη, στον απόηχό της δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ένταση. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικές και αισθηματικές σχέσεις καθώς είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε έντονες αντιπαραθέσεις και καυγάδες.

Ανατροπές, εριστική διάθεση και επιθετικότητα μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας. Είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις και να αποφύγουμε τις μετωπικές συγκρούσεις που θα δυσκολέψουν τη ζωή μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το απόγευμα ενισχύοντας τη διάθεση για τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων και εκκρεμοτήτων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα βοηθά να ηρεμήσουμε και να ξεφύγουμε από πιθανές εντάσεις που μπορεί να βιώσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro, το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για οικονομικές διεκδικήσεις στο πεδίο της καριέρας. Αναγνωρίζουμε πως πρέπει να κινηθούμε αποτελεσματικά και διεκδικούμε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ότι θεωρούμε ό,τι μας αξίζει.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύες ενισχύοντας την αισιοδοξία και την ανάγκη να ξεπεράσουμε ζητήματα του παρελθόντος με θετική σκέψη και κατανόηση.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Διδύμους δίνοντάς μας τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που νιώθουν ότι μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες μας και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Άλλωστε, η επικοινωνία είναι σημαντική ούτως ή άλλως καθώς μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε από την ένταση. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στην επαγγελματική μας ζωή.

Είναι βέβαιο πως εντυπωσιάσουμε με τα επιχειρήματα και την πειθώ μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα αδικώντας σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον μας.