Η Έλενα νίκησε τον καρκίνο και έχασε 60 κιλά!

Δημοσιεύθηκε: 4 Φεβρουαρίου 2020 23:10
Η Έλενα νίκησε τον καρκίνο και έχασε 60 κιλά!

Η Έλενα πήγε στον διαγωνισμό για να διεκδίκησει μία ποδιά. Αποκάλυψε πως στο παρελθόν ήταν παχύσαρκη, αφού ζύγιζε 120 κιλά και αναγκάστηκε να τα χάσει μετά από ένα πρόβλημα υγείας που είχε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, γιατί πέρασα ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας που έχει να κάνει με τον καρκίνο, έχασα 60 κιλά και η ζωή μου χαρίστηκε και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ και κάνω πράγματα που μου αρέσουν», είπε η διαγωνιζόμενη και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το 2015 ανακάλυψα ότι έχω όζο στο θυρεοειδή και έκανα χειρουργείο και η βιοψία έδειξε ότι ο όζος είχε δύο καρκινώματα μέσα. Ένα χρόνο μετά αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου χάνοντας και τα παραπάνω κιλά που είχα.»

Στη συνέχεια είπε ότι είναι ερωτευμένη με τον Πάνο Ιωαννίδη!

«Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το αγόρι μου! Μου αρέσει! Τέσσερις ώρες ετοιμαζόμουν για το μανάρι μου! Μόλις τον δω θα λιποθυμήσω!» είπε η Έλενα λίγο πριν μπει στο πλατό για να μαγειρέψει μπροστά από τους κριτές.

Τελικά, το πιάτο που έφτιαξε δεν την πέρασε στην επόμενη φάση, όμως εκείνη χάρηκε που είδε από κοντά τον αγαπημένο της κριτή!

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα δουν το βράδυ της Τρίτης τους τελευταίους μάγειρες και μαγείρισσες που ονειρεύονται να μπουν στο MasterChef 4.

https://www.star.gr/lifestyle/media/489087/masterchef-4-h-ontision-ths-elenas