Η Έλενα Παπαρίζου ξεσπά για τα επεισόδια στα MaDVMA 2022: «Όχι στη βία, όχι στο μίσος»

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 10:10

Η Έλενα Παπαρίζου ξεσπά για τα επεισόδια στα MaDVMA 2022: «Όχι στη βία, όχι στο μίσος»

Η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα στο κοινό που παρακολούθησε από κοντά τα επεισόδια ανάμεσα στον Snik και τον Light, αλλά και σε όσους είδαν τα βίντεο με τους ξυλοδαρμούς

Η Έλενα Παπαρίζου έγραψε χαρακτηριστικά σε μια δημοσίευση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram για το γεγονός. Αφού ξεξαθαρίζει πως όλο αυτό που συνέβη είναι κάτι διαφορετικό από όσα έχουν συνηθίσει οι θεατές.

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά προβλήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι τα προβλήματα».

«Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης και να γλιτώσουμε τα χειρότερα».
«Όχι στη βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας». Έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στο μήνυμά της.

 

Παράλληλα η Τάμτα έκανε τη δική της διαμαρτυρία, αφού το δεύτερο επεισόδιο έγινε στο δικό της act

«Εχθές το βράδυ η λαχτάρα, η χαρά και η δημιουργικότητα επισκιάστηκαν. Aφού παραβιάστηκαν πολλά όρια που έχω σαν άνθρωπος και πολλές από τις αξίες μου. Η βία είναι κάτι που απεχθάνομαι και απορρίπτω. Δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι που δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία παρέμειναν στον χώρο μετά τα γεγονότα και δεν τους απομάκρυνε κανείς. Δυσκολεύομαι να καταλάβω, επίσης, γιατί μετά τα γεγονότα ανέβηκαν στο stage και του δόθηκε ξανά βήμα. Δεν βάζω όλους τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη μουσική στο ίδιο τσουβάλι γιατί η γενίκευση είναι κάτι που επίσης απεχθάνομαι. Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πάρα πολύ για το πως ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή».