Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη Eurovision;

Δημοσιεύθηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2019
Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη Eurovision;

Τελικά η συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι «Fuego», όσο και η περσινή guest εμφάνισή της τη βραδιά του τελικού στο Τελ Αβίβ, έδωσαν μεγάλη ώθηση στην καριέρα της και οι προτάσεις που δέχεται είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Έτσι λοιπόν εκπρόσωποι της ισπανικής συμμετοχής ζήτησαν από την τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει την Ισπανία στη Eurovision του 2020, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ.
Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου», το καλοκαίρι έγινε ένα δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον πρόεδρο του ΡΙΚ Μιχάλη Μαραθεύτη και πολλοί πιθανολόγησαν μία νέα πρόταση εκ μέρους της Κύπρου. Ωστόσο η χώρα που θέλει να την εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision του 2020 είναι η Ισπανία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η τραγουδίστρια δεν μπορεί να αποδεχτεί την ισπανική πρόταση, γιατί από τον Ιανουάριο του 2020 θα μετακομίσει για τρεις μήνες στο Λος Άντζελες, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια σημαντικά ραντεβού με τη δισκογραφική Sony Λατινικής Αμερικής που αν ευοδωθούν θα την κατευθύνουν σε διεθνή καριέρα.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT