Η Ελένη Φουρέιρα κούρεψε τα μαλλιά της αγορίστικα;

Δημοσιεύθηκε: 10/11/2019 14:34
Η Ελένη Φουρέιρα κούρεψε τα μαλλιά της αγορίστικα;

Είναι γνωστό ότι της αρέσει να αλλάζει συχνά εικόνα και ένας τρόπος για να το πετύχει είναι το στυλ των μαλλιών της… Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που αποχωρίστηκε τη μακριά της χαίτη όπως φαίνεται σε φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram. Μόλις πριν από 5 ημέρες ήταν κοκκινομάλλα «Τζέσικα Ράμπιτ», αλλά εδώ και 20 ώρες καστανή με κοντοκουρεμένο hairlook. Όταν μεταμορφώθηκε σε Τζέσικα Ράμπιτ, σχολίασε: «Μου αρέσει να έχω μαλλιά που μοιάζουν με ηφαίστειο που εκρήγνυται».

View this post on Instagram

I’m coming !!!! 😈 @thefinalfourgr

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε μα αγορίστικα μαλλιά, έγραψε λεζάντα: «Δώστε μου ένα λεπτό να βγάλω μια θολή selfie», παραλείποντας ωστόσο να εξηγήσει στους ακολούθους της αν πρόκειται για περούκα ή για το αποτέλεσμα κάποιας εφαρμογής. Τα περισσότερα σχόλια πάντως δεν επιβραβεύουν την Ελένη Φουρέιρα για την επιλογή της να μειώσει θεαματικά το μήκος των μαλλιών της.

View this post on Instagram

Give me a second and I ll take a blurry selfie 🤳

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Λίγο αργότερα βέβαια δημοσίευσε φωτογραφία και η καστανή χαίτη της παρέμενε στη θέση της. Ίσως η τραγουδίστρια ήθελε απλώς να δει τις αντιδράσεις στην περίπτωση που επέλεγε να κουρέψει τα μαλλιά της πολύ κοντά.