Η Ελένη Γερασιμίδου για την περιπέτεια με την υγεία της – «Έχω μισό αριστερό πνεύμονα»

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 16:36

Η Ελένη Γερασιμίδου για την περιπέτεια με την υγεία της - «Έχω μισό αριστερό πνεύμονα»

Η Ελένη Γερασιμίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα» μαζί με τον σύζυγο της, μιλούν για το σπίτι τους, που κάηκε στις φωτιές του καλοκαιριού αλλά και για την περιπέτεια υγείας της.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν, το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί».

«Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς δεν είχα καρκίνο, άλλα χειρουργήθηκα, έχω μισό αριστερό πνεύμονα».

Για την στιγμή που έμαθε ότι το σπίτι της καίγεται, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε πωςQ «με πήρε η γειτόνισσα να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται, τρελάθηκα. Ήρθαμε και είδαμε το σπίτι μας να καίγεται, έβγαιναν οι φλόγες από την σοφίτα. Δεν κλαίω για τα υλικά, θα αντικατασταθούν η όχι. Κλείνω τα 73 θα ήθελα να μην φοβάμαι, άλλα φοβάμαι. Ήταν όνειρο και ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι μας, ζούσαμε φτωχικά σε πολλά υπόγεια».

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Αντώνης Ξένος, σχολίασε την κατάσταση μιλώντας από τα αποκαΐδια του σπιτιού του ζευγαριού.

«Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψίχες ανθρώπων, λες εδώ είναι ζωή και θα το αναπλάσω».

Ελένη Γερασιμίδου: «Ήταν αφόρητος ο καπνός, δεν βλέπαμε για να φύγουμε»

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για τα όσα έζησε στην πύρινη κόλαση της Πεντέλης αλλά και σοβαρές ζημιές στο σπίτι της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην δραματική στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι της ύστερα από εντολή της αστυνομίας ώστε να προστατεύσει τη ζωή της

«Μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο. Δυστυχώς αυτά που έμεινα, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα. Ήταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωή.

Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί αλλά δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε αλλά πρώτη φορά καήκαμε! Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δεν βλέπαμε για να φύγουμε.

Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα. Φύγαμε και βγήκαμε στο δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του».