Η Ελένη Κούρκουλα απαντά εάν τελικά έκρυβε στο σπίτι της αυτές τις μέρες τον Δημήτρη Λιγνάδη

Δημοσιεύθηκε: 22 Φεβρουαρίου 2021 10:50
Η Ελένη Κούρκουλα απαντά εάν τελικά έκρυβε στο σπίτι της αυτές τις μέρες τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα απάντησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί,  εάν τελικά ισχύουν οι φήμες που την ήθελαν να κρύβει στο σπίτι της τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως, επειδή όντως δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας ο κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο”, γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορονοϊού. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης.

Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι “δεν είχα καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχα μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση, αλλά σίγουρα δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε”. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει, της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT