Η Ελένη Βιτάλη επιτίθεται στην Πάολα λόγω Θεοδωράκη

Δημοσιεύθηκε: 23/08/2019 11:07
Η Ελένη Βιτάλη επιτίθεται στην Πάολα λόγω Θεοδωράκη

«Πυρά» εκτόξευσε η Ελένη Βιτάλη εις βάρος της Πάολα με αφορμή τη συμμετοχή της σε συναυλία με την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη μαζί με τον Βασίλη Λέκκα. Βέβαια η διαμάχη αυτή δεν ξεκίνησε τώρα αλλά κρατάει αρκετά χρόνια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Ξεκίνησε το 2017 και μέχρι σήμερα οι δύο ερμηνεύτριες ανταλλάσσουν πολύ συχνά τα «βέλη» τους, λόγω, κυρίως, των διαφορετικών μουσικών ειδών που εκπροσωπούν.
Αυτή τη φορά, παίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο της κόντρας τους με αφορμή τη συμμετοχή της Πάολα στη συναυλία της Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη, σε συνεργασία με τον Βασίλη Λέκκα, στο Φεστιβάλ των Πρεσπών.
«Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!» σχολίασε κοροϊδευτικά η Ελένη Βιτάλη στο Facebook, κοινοποιώντας την αφίσα της εκδήλωσης με την φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών.
Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά σχόλια που τάσσονταν υπέρ της σπουδαίας ερμηνεύτριας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν παρόμοιες ειρωνικές ατάκες.
«Πραγματικά το μόνο που μένει είναι να δούμε αυτό το σχήμα και στο Ηρώδειο ή στο Μέγαρο, τότε θα τα έχουμε δει όλα», ανέφερε ένας χρήστης, με την Βιτάλη να βάζει εικονίδια γέλιου στο σχόλιό του.
Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από τον σχολιασμό της Βιτάλη, είχε κάνει μια παρόμοια ανάρτηση στο Facebook και ο γιος της, Νίκος Ξύδης, ανεβάζοντας την αφίσα της συναυλίας και γράφοντας από πάνω: «#κανονικότητα».

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT