Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύεται!

Δημοσιεύθηκε: 05/09/2020 14:40
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παντρεύεται!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, ζει ένα μεγάλο και φλογερό έρωτα τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου Σπύρο Δημητρίου! Η καρδιά της Ελεονώρας “χορεύει” όπως λέει και η μεγάλη της επιτυχία και χτυπάει δυνατά για τον νεαρό αλλά πετυχημένο δικηγόρο!

Τόσο η Ελεονώρα όσο και ο Σπύρος επιθυμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν στις διακοπές τους στα Κουφονήσια! Και μπορεί η σχέση τους να μη μετράει πολύ καιρό αλλά και οι δυο είναι σίγουροι για την αγάπη τους.

Ο γοητευτικός ποινικολόγος  Σπύρος Δημητρίου που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Ελεονώρας έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι  απόφοιτος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης! Έχει δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα ενώ έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές για σημαντικές υποθέσεις

H τραγουδίστρια μπορεί να μη μιλάει για τον μεγάλο της έρωτα ωστόσο έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram κάτι που δείχνει πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη  είναι!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.