Η Έμιλι στο Παρίσι: Αυτή είνια η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου

Συντάκτης: Newsroom

4 Δεκεμβρίου 2022 21:26

Είναι η σειρά που από τη  πρώτη σεζόν κέρδισε κυρίως το γυναικείο κοινό στην παγκόσμια πλατφόρμα Netflix. Το ρομάντζο με πρωταγωνίστρια την Εμιλι, έρχεται για μια ακόμη σεζόν για να μας καθηλώσει.

Η πρεμιέρα του τριτου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τις 21 Δεκεμβρίού, ενώ για τουσ θαμαμστές αξιζει να πούμε ότι και ο τέταρτος κύκλος έχει πάρει έγκριση και όπως έχουν δηλώσει  οι δημιουργοί του Emily in Paris στον ιστότοπο Entertainment Weekly ότι αυτό που μένει είναι η σειρά να εξερευνήσει «πώς είναι η Έμιλι σε σχέση με τους ανθρώπους που έχει αφήσει πίσω και τον τρόπο με τον οποίο ένας εκπατρισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλάζει όσον αφορά τη σχέση του με την πατρίδα.

Η Έμιλι στο Παρίσι: Σεζόν 3

Έναν χρόνο μετά τη μετακόμισή της στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της.

Στη νέα σεζόν, η ηρωίδα θα έρθει αντιμέτωπη με δύο διαφορετικά μονοπάτια και θα πρέπει να αποφασίσει για την παραμονή της στο Παρίσι και να ξεδιαλύνει τη συναισθηματική της ζωή, όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή του Netflix.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη σεζόν σταμάτησε στο σημείο που η Έμιλι (Κόλινς) εξομολογήθηκε τον έρωτά της για τον Γκάμπριελ (Λούκας Μπράβο) μόνο για να τον δει να επιστρέφει στην πρώην του (και φίλι της Έμιλι) Καμίλ (Καμίλ Ραζάτ). Η Έμιλι σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Γαλλία και να επιστρέψει στη δουλειά της στο Σικάγο αντί να παραμείνει με την εργοδότριά της Σιλβί και τα σχέδια για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας. Ταυτόχρονα όμως, προσπαθεί να ζυγίσει τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το άλλο πρόσωπο που την ενδιαφέρει, τον Άλφι (Λουσιέν Λαβίσκουντ) και την καριέρα της.

Καθώς το μέλλον της Έμιλι είναι αβέβαιο, τι θα αποφασίσει τελικά; Από τότε που ο Λαβίσκουντ εντάχθηκε επισήμως στο καστ, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι δεν πρόκειται να χαθεί ο Άλφι από τη ζωή της πρωταγωνίστριας.