Η εντυπωσιακή αλλαγή του Μαρκουλάκη

Δημοσιεύθηκε: 26/07/2020 22:00
Η εντυπωσιακή αλλαγή του Μαρκουλάκη

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, γιορτάζοντας τα 50 του χρόνια. Ο ηθοποιός, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε προετοιμασίες καθώς από τον Οκτώβριο θα ανέβει στο Παλλάς «Το Τρίτο Στεφάνι» υπό τη σκηνοθετική του ματιά. Ο πρωταγωνιστής λοιπόν πήρε μια μεγάλη απόφαση διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής του. Προχώρησε σε μια θεαματική αλλαγή κόβοντας  τα μαλλιά του και το μούσι του. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε υιοθετήσει ένα διαφορετικό λουκ, με πιο μακριά μαλλιά και πυκνά γένια. Ωστόσο, αυτό είναι παρελθόν, καθώς ο ηθοποιός αποφάσισε να κουρευτεί. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, είναι ένας άλλος, φέρνοντας στο μυαλό πολλών την εικόνα του στα πρώτα του βήματα.

View this post on Instagram

Αυτό το πέρασμα κάποτε έμοιαζε τρομακτικό. Ε, δεν είναι. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, αρκεί να σ’ αγαπούν και ν’ αγαπάς. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

 

«Το τρίτο στεφάνι» σε σκηνοθεσία Μαρκουλάκη στο Παλλάς -Καβογιάννη και Κίτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους [εικόνες]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

21|07|2020 | 21:41

 

«Αυτό το πέρασμα κάποτε έμοιαζε τρομακτικό. Ε, δεν είναι. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, αρκεί να σ’ αγαπούν και να αγαπάς. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/konstantinos-markoylakis-ekleise-ta-50-allaxe-loyk

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.