Η επίσημη ανακοίνωση του MAD για τα έκτροπα στα μουσικά βραβεία

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουνίου 2022 10:02

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για τα πρωτοφανή έκτροπα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων Mad ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που διοργανώνει τα βραβεία με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη βία και διευκρινίζει ότι δεν θα μεταδοθεί ούτε πλάνο από όλους αυτούς που συμμετείχαν στα έκτροπα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του μουσικού σταθμού;

Τα Mad Video Music Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do και δυστυχώς η εκδήλωση αμαυρώθηκε από τον άγριο καβγά που συνέβη ανάμεσα στον Snik και τον Light, οι οποίοι προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στο κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τα Mad VMA 2022.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στη σκηνή ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να παραδώσει το βραβείο της στην Έλενα Παπαρίζου που δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο stage. Κάτω από τη σκηνή επικράτησε χαμός με τους δύο τράπερ να μην ηρεμούν.

Λίγη ώρα μετά το MAD εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι τα acts του Snik και του Light δεν θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει.