Η επιστροφή του Λούλη και η «Σφίγγα» Καινούργιου

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 10:00

Η επιστροφή του Λούλη και η «Σφίγγα» Καινούργιου

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε τον απολαύσαμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς Ψέματα. Ο Χρήστος Λούλης έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ (ξανά σε ρόλο κακού) και ετοιμάζεται για νέες τηλεοπτικές δουλειές.

Ο Χρήστος Λούλης μετά την ολοκλήρωση της σειράς τα Ψέματα δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης για πολύ καιρό. Ήδη ξεκινά τη νέα του δουλειά η οποία αναμένεται να βγει στις οθόνες στις αρχές του 2023. Ο αγαπημένος ηθοποιός συμφώνησε σε όλα με την ΕΡΤ και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Η Πτώση. Όπως και στα Ψέματα, ο Λούλης θα υποδυθεί ξανά ένα γιατρό.

Στο επίκεντρό της νέας σειράς, λοιπόν, βρίσκεται πάλι ένας κορυφαίος χειρουργός, ο Φίλιππος. Ο οποίος κατηγορείται ότι χειρούργησε χωρίς να είναι ανάγκη τον παράνομο δεσμό της συζύγου του και τον “οδήγησε” στον θάνατο. Μέσα σε μία μέρα ο Φίλιππος, που θα τον ενσαρκώσει ο Χρήστος Λούλης, χάνει τα πάντα, αφού κάποιοι του έχουν στήσει με χειρουργικό τρόπο ένα καλοστημένο κόλπο.

Μυστήριο, αγωνία, συγκινήσεις και πολλές ανατροπές στην “Πτώση”

Στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα οι Κίκα Γεωργίου, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρίστος Γεωργίου σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση.

* Κρατάει εκπλήξεις στο μανίκι της η Κατερίνα Καινούργιου για τη φετινή Super Κατερίνα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αποχωρήσεις τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες το καλοκαίρι. Η ίδια φαίνεται ότι έχει καλύψει όλα τα κενά που παρουσιάστηκαν. Όμως, παραμένει «Σφίγγα» και δεν λέει απολύτως τίποτα. Μάλιστα, ούτε και στο τρέιλερ θα φαίνονται οι αλλαγές. Οι… βόμβες θα σκάσουν λίγο πριν από την πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου.

* Το αντγράφω από το znews: Σε ποιο κανάλι ο παρουσιαστής δεν έχει πληρωθεί από την εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το πρόγραμμα που παρουσιάζει και όπως μαθαίνουμε είναι ένα βήμα πριν τα βροντήξει όλα και φύγει (παρότι έχει συμφωνήσει και για τη νέα σεζόν);

Απλώς να πούμε ότι τις μουρμούρες του παρουσιαστή τις γνωρίζουν από αντίπαλα κανάλια και περιμένουν στη γωνία. Κι ας έχουν κλείσει όλα για την έναρξη της νέας σεζόν. Μία αλλαγή πάντα μπορεί να γίνει. Και αυτή μάλιστα είναι ευπρόσδεκτη.

Ο μιντιάκιας