Η εξομολόγηση της Άννας Αδριανού: «Κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μείνει έγκυος, δεν πήγε καλά»

8 Ιανουαρίου 2020 13:07

Αδριανού

Στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Άννα Αδριανού, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
«Στην παράσταση “Τάρτα ροδάκινο” υποδύομαι μια γυναίκα που στην 25η επέτειο γάμου αποφασίζει να φτιάξει μια δολοφονική τάρτα ροδάκινο για το σύζυγό της. Εγώ είμαι 22 χρόνια στο γάμο μου και όχι, δεν έχω σκεφτεί… τάρτα ροδάκινο. Δεν θεωρώ ότι θα περάσω όλη μου τη ζωή με τον Γιάννη. Όχι ότι δεν το θέλω, αλλά δεν με ενδιαφέρει το αύριο. Του λέω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του άπειρες φορές την ημέρα. Μεγαλώνοντας είδα την εικόνα μου να αλλάζει και να γίνεται πολύ καλύτερη. Έχασα δέκα κιλά, έκοψα δύο τοξικά στοιχεία, τη ζάχαρη και τη γλουτένη.
Κρέας δεν τρώω για τα ζώα. Η μητέρα μου ήταν vegan κι έλεγε “δεν θέλω να φάω τίποτα σκοτωμένο, κανένα πτώμα”. Εγώ 22 χρόνια αγωνίζομαι για τα δικαιώματα των ζώων. Δεν μπορώ να τα τρώω, είναι παραλογισμός. Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου, ήταν τα πάντα. Παιδί δεν ήθελα να κάνω ποτέ. Κάποια στιγμή στη ζωή μου είχα μείνει έγκυος, δεν πήγε καλά… Να κάνω ένα παιδί για να δω τη φάτσα μου και να διαιωνίσω τον εαυτό μου, το θεωρώ γελοίο», είπε η Άννα Αδριανού.