Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της»

16 Οκτωβρίου 2019 13:47

Ματσούκα

Φέτος υποδύεται την Τζάκι Κέννετι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που ανέβηκε στο Παλλάς. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε λίγε μετά την πρεμιέρα της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά.
Αρχικά, στην ερώτηση πώς θέλει να είναι ένας άντρας, αποκάλυψε: «Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος».
Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν».
Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για εμένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
Δείτε το σχετικό βίντεο: