Η Εύα Καιλί μιλάει για τον νέο της έρωτα αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου

Δημοσιεύθηκε: 27/06/2020 16:00
Η Εύα Καιλί μιλάει για τον νέο της έρωτα αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή μίλησε στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων σχολίασε και τις φήμες που την εμφανίζουν ερωτευμένη, με τον γοητευτικο Ιταλό Φραντζέσκο Τζόρτζι ενώ αποκάλυψε  τι καινούργιο έκανε στην καραντίνα: «Babysitting στον ανιψιό μου».

Η επιστροφή στην εγχώρια πολιτική σκηνή είναι στα σχέδιά σας; Ή, μήπως, στη δημοσιογραφία;
Προς το παρόν, είμαι προσηλωμένη στο έργο μου στην Ευρωβουλή, στην οποία έχω εκλεγεί από τους Ελληνες πολίτες. Δουλεύω πάντα για την Ελλάδα και τους Ελληνες μέσα σε μια ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σας είδαμε με νέο έρωτα. Θα φάμε κουφέτα; Οι φήμες λένε ότι πρόκειται να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.
Η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή δεν ήταν ποτέ κάτι που επιδίωξα. Αντιθέτως, έχω υποστεί τις συνέπειες που μπορεί να έχει, καθώς αλλάζει τη δυναμική μιας σχέσης. Παραμένω δημόσιο πρόσωπο ως πολιτικός, οπότε αν ή όταν επισημοποιηθεί μια σχέση αυτό δεν μπορεί, ούτε χρειάζεται να παραμείνει κρυφό.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ανακαλύψατε κάτι που δεν κάνατε πριν;
Babysitting στον ανιψιό μου. Ο χρόνος κοντά στην οικογένειά μου περνάει με απίστευτη ταχύτητα και μόνο ωραίες εκπλήξεις έχω παρακολουθώντας ένα μωρό να μεγαλώνει αναπτύσσοντας ήδη τη δική του προσωπικότητα. Επίσης, διάβασα πολλά βιβλία που ήθελα από καιρό, αλλά δεν είχα τον χρόνο να το κάνω. Συνεχίζω ορισμένα μαθήματα online και, φυσικά, δεν σταμάτησα να εργάζομαι ακόμα και από το σπίτι. Εκτίμησα, δε, ακόμα περισσότερο το ελληνικό πνεύμα, που μας κράτησε ασφαλείς στις πιο δύσκολες στιγμές της πανδημίας. Ελπίζω να περάσει αυτή η χρονιά με τις λιγότερες συνέπειες για την Ε.Ε. και να είναι τα καλύτερα μπροστά μας.