Η Ευαγγελία Συριοπούλου σε κοινή εμφάνιση με τον σύντροφο της Στράτο Πατσατζή!

Δημοσιεύθηκε: 12/12/2019 13:54
Η Ευαγγελία Συριοπούλου σε κοινή εμφάνιση με τον σύντροφο της Στράτο Πατσατζή!

Είναι μια από τις πιο φρέσκιες και αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και σίγουρα βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της. Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου, την τηλεοπτική «Ρενάτα» από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» του Alpha, που έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους με τον καλό της.
Η γνωστή ηθοποιός κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και διατηρεί τον εδώ και πολλά χρόνια δεσμό της με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φορές μάλιστα που τους έχουμε συναντήσει μαζί σε κάποια κοσμική έξοδο είναι ελάχιστες.
Ωστόσο, η avant premiere της ταινίας «Ευτυχία» που συμμετέχει η Ευαγγελία Συριοπούλου, ήταν η ευκαιρία για να δούμε το ζευγάρι μαζί σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο Παλλάς, με την Ευαγγελία να κλέβει τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμά της. Και τον σύντροφό της να στέκεται διακριτικά στο πλευρό της.
Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και σε μια από τις λίγες εξομολογήσεις της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε αποκαλύψει πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τον καλό της.
«Εννοείται με βλέπω μανούλα στα επόμενα χρόνια. Βέβαια αυτό δεν έρχεται μόνο του. Με τον σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε ένα. Θα δούμε αν επισημοποιήσουμε την σχέση μας, δεν έχω να πω κάτι τώρα πάνω σε αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Συριοπούλου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

συριοπ

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.