Η Φαίη Ξυλά στο Μαύρο Ρόδο, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος στον Πλάτανο

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουλίου 2022 08:50

Η Σμαράγδα Καρύδη φεύγει, η Φαίη Ξυλά έρχεται στο Μαύρο Ρόδο; Δεν αποκλείεται έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις. Ενώ όλοι πίστευαν ότι η πρώτη θα έλεγε το ναι στην παραγωγή της νέας σειράς του Mega, τελικά διαψεύστηκαν.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η παραγωγή ξαφνικά πάγωσαν τις συζητήσεις τους, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει τους ακριβείς λόγους. Το βέβαιο είναι ότι οι επαφές οδηγήθηκαν σε ναυάγιο και αναζητείται η ηθοποιός που θα την αντικαταστήσει. Οι άνθρωποι της παραγωγής του Μαύρου Ρόδου στράφηκαν προς μια άλλη γνωστή ηθοποιό, τη Φαίη Ξυλά. Την οποία είδαμε φέτος στη σειρά Νεοκλασικά του Alpha, ενώ την περσινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά Έρωτας με διαφορά του Star.

Η Φαίη Ξυλά ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί προκειμένου να δώσει την απάντηση της. Η οποία πάντως όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι θετική. Nα θυμίσουμε ότι ο ρόλος που προτάθηκε είναι αυτός της μητέρας του Δημήτρη (του κεντρικού ήρωα), που θα ερωτευτεί την μοναχή Ελισάβετ.

Στο μεταξύ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων της σειράς. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, η πρώτη κλακέτα για τις σκηνές που θα πραγματοποιήσουν οι βασικοί συντελεστές της σειράς θα χτυπήσει αύριο.

Στο Mega ποντάρουν πολλά στη συγκεκριμένη σειρά και γι’ αυτό έχουν συμφωνήσει με πολλούς πρωταγωνιστές. Όπως ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και άλλοι.

Η επιστροφή του γόη

Στη μικρή οθόνη ετοιμάζεται να επιστρέψει ένας από τους θρυλικούς ηθοποιούς των ‘80s. Ο οποίος εκτός από τη συμμετοχή του σε μεγάλες επιτυχίες, ήταν από τους πιο γνωστούς καρδιοκατακτητές!

Ο λόγος για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο ο οποίος συμφώνησε να μπει στον τρίτο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Τον αγαπημένο ηθοποιό για τελευταία φορά τον είχαμε δει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Η οποία παίχθηκε από το 2016 έως το 2020 κι εκείνος ερμήνευσε τον ρόλο του Λεωνίδα Καλατζή.