Η Φάρμα – Έλενα και Φένια Τσικιτίτου: ποιες είναι οι hot δίδυμες που μπήκαν στο ριάλιτι

Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 2021 21:15
Η Φάρμα - Έλενα και Φένια Τσικιτίτου: ποιες είναι οι hot δίδυμες που μπήκαν στο ριάλιτι

Η Έλενα και η Φένια έγιναν γνωστές στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό So you think you can Dance. H Έλενα κέρδισε 3ετή υποτροφία για σπουδές χορού σε γνωστή σχολή στο Λονδίνο. Οι αδερφές μετακόμισαν μαζί στο Λονδίνο και έμειναν εκεί για 5 χρόνια, εξελίσσοντας τις γνώσεις και την τεχνική τους. Η είσοδός τους στο ριάλιτι Η Φάρμα του Αντ1 αναμένεται εκρηκτική.

Η Φάρμα – Έλενα και Φένια Τσικιτίτου: ποιες είναι οι hot δίδυμες που μπήκαν στο ριάλιτι

Στη συνέχεια, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ και αμέσως μετά αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χορό. Παράλληλα, συμμετείχαν στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, όπου κι έφτασαν μέχρι τον τελικό. Μέχρι σήμερα έχουν χορογραφήσει πολλά γνωστά καλλιτεχνικά δρώμενα και έχουν χορέψει στο πλευρό των πιο γνωστών καλλιτεχνών της Ελλάδας (μεταξύ άλλων Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Δέσποινας Βανδή, Νίκου Οικονομόπουλου).

Η Φάρμα - Έλενα και Φένια Τσικιτίτου: ποιες είναι οι hot δίδυμες που μπήκαν στο ριάλιτι

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες, αυτό άλλωστε το μαρτυρεί και η κοινή τους πορεία. Νιώθουν ότι έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που επικοινωνούν, ακόμη κι όταν τους χωρίζει μεγάλη απόσταση. Χρησιμοποιούν συχνά την ομοιότητά τους για να κάνουν πλάκα στους φίλους τους, αφού ακόμα και οι φωνές τους είναι παρόμοιες.

Είναι λάτρεις όλων των σπορ και φανατικές της ελεύθερης πτώσης, καθώς, όπως δηλώνουν, δεν έχουν ιδιαίτερη αίσθηση του φόβου.

Η Έλενα είναι κοινωνική, εξωστρεφής, γενναιόδωρη κι έχει πολύ χιούμορ. Αν όμως την πιάσει ο εγωισμός της δε θα υποχωρήσει εύκολα. Η Φένια δηλώνει κοινωνική και φιλική, έχει γαϊδουρινή υπομονή, αλλά την ενοχλεί όταν δεν υπάρχει διάλογος.

Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου αποφάσισαν να μπουν στη «Φάρμα» γιατί αγαπούν πολύ τη φύση. Αν και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα από αγροτικές εργασίες, έχουν πολλή όρεξη να μάθουν να αρμέγουν, να κάνουν κατασκευές και να καλλιεργούν.

Ανυπομονούν να γνωρίσουν όλους τους συμμετέχοντες και να τους χορογραφήσουν.