Η Φάρμα – Ερωτόκριτος: «Ελάτε να σας χαιρετίσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω» (βίντεο0

2 Απριλίου 2021 21:42

Φάρμα: έξαλλοι στον ΑΝΤ1 με τη διαρροή του νικητή! Ψάχνουν το βαθύ λαρύγγι που πρόδωσε το spoiler για τον Γκρέκα

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε την Σοφία Παυλίδου να ανακοινώνει την οικειοθελή της αποχώρηση από τη Φάρμα.  Το σημερινό επεισόδιο στη Φάρμα ξεκίνησε με μια ίδια δήλωση που έκανε ο Ερωτόκριτος. Μπορεί να είναι μόνο μια εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα εναντίον του. Τη νέα αποχώρηση από τη Φάρμα του ANT1 επιβεβαίωσε και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της. ‘Ηρθε σε επικοινωνία της με τον Σάκη Τανιμανίδη πριν από λίγες ημέρες και το επιβεβαίωσε.

Όπως έχει γίνει γνωστό λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο θα βλέπαμε τον Ερωτόκριτο να ανακοινώνει την απόφασή του, να αποχωρήσει.

Στα πρώτα πλάνα του αποψινού επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες σε μεγάλη ένταση ενώ ο Ερωτόκριτος τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του για ένα… κρεβάτι.

Ο Θανάσης Πάτρας μάλιστα δεν δίστασε να του πει ότι είναι «ένας άλλος» και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που τους είχε δείξει όλες αυτές τις ημέρες.

«Ελάτε να σας χαιρετίσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης κι αποχώρησε από τη Φάρμα.