Η Φάρμα: η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε αφού πρώτα απέδειξε πως είναι και του σαλονιού και του αλωνιού…

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαΐου 2021 08:10
Η Φάρμα: η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε αφού πρώτα απέδειξε πως είναι και του σαλονιού και του αλωνιού...

Η Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναδείχθηκε αρχικά υπηρέτρια. Kαι στη συνέχεια η πρώτη μονομάχος της εβδομάδας ύστερα από υπόδειξη της αρχηγού, Κυριακής Κατσογρεσάκη.

Η Φάρμα: η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε αφού πρώτα απέδειξε πως είναι και του σαλονιού και του αλωνιού…
Η Κάρια Δέδε κατάφερε να πάρει την ασυλία στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας. Έτσι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να αγωνιστεί κόντρα στην Έλενα Τσικιτίκου για την παραμονή της στη «Φάρμα». Mε την τελευταία να βαθμολογεί την αξία των πέντε αγωνισμάτων.
Τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που μπήκε στο ριάλιτι μόλις μια εβδομάδα πριν όσο και η Έλενα Τσικιτίκου που είχε μπει λίγες ημέρες νωρίτερα μαζί με την δίδυμη αδερφή της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις και κονταροχτυπήθηκαν προκειμένου να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους.
Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προς έκπληξη των συμπαικτών της επικράτησε στα πρώτα τρία αγωνίσματα, αλλά αυτά ήταν χαμηλής αξίας και δεν μπόρεσε να διασφαλίσει τη νίκη και -κατ’ επέκταση- την παραμονή της.
Έτσι, η Έλενα Τσικιτίκου νίκησε στο τέταρτο και στο πέμπτο αγώνισμα και έδιωξε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία κατά τη σύντομη συμμετοχή της στη «Φάρμα» έκανε ντους με αισθησιακό τρόπο κολάζοντας τους πάντες και με το γράμμα της θα υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό της επόμενης εβδομάδας.