Η Φάρμα: η Ανίτα Μουτσάι έμεινε στο αγρόκτημα μόνο δύο εβδομάδες – Έχασε τη μονομαχία με 3-1

29 Ιανουαρίου 2022 08:44

Η Φάρμα: μια μονομαχία μετά από έναν ομηρικό καυγά στο αγρόκτημα - Δείτε ποιος αποχώρησε

Ημέρα αποχώρησης ήταν η χθεσινή για την Φάρμα του ΑΝΤ1. Οι δύο μονομάχοι αυτή τη φορά ήταν γυναίκες. Η μία είχε την μαύρη πέτρα και η άλλη «καρφώθηκε» από τους συμπαίκτες της.

Η Φάρμα: η Ανίτα Μουτσάι έμεινε στο αγρόκτημα μόνο δύο εβδομάδες – Έχασε τη μονομαχία με 3-1.

Υποψήφιες να τα δώσουν όλα στην αρένα ήταν η Σάσα Μπάστα και η Ανίτα Μουτσάι. Για μία απ’ αυτές το ταξίδι στο αγρόκτημα της Φάρμας έλαβε τέλος χθες το βράδυ. Ίσως, νωρίτερα απ’ ότι ήθελε και είχε βάλει στόχο.

Η Σάσα Μπάστα επικράτησε με  3-1 στην αρένα και παρέμεινε στη Φάρμα του ΑΝΤ1ι. Αποστολή της από ‘δω και πέρα είναι η εκδίκηση απέναντι στην Τσουμελέκα. Δεν ξεχνάει πως την είχε προτείνει ως υποψήφια και εξαιτίας αυτής της επιλογής η Σάσα είχε αποχωρήσει την πρώτη φορά. Τώρα έχει επιστρέψει προετοιμασμένη.

Η Ανίτα Μουτσάι δεν κατάφερε να παραμείνει στη Φάρμα περισσότερο από δύο εβδομάδες. Όπως είναι φυσικό δεν μπόρεσε να εισχωρήσει στις κλίκες του ριάλιτι και οι φιλίες στρατηγικής έχουν ήδη στηθεί.

«Δεν περίμενα να υπάρχουν τόσα συναισθήματα. Δεν περίμενα να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους. Θα μου λείψουν οι κουβέντες, τα τραπέζια. Δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία».

https://www.instagram.com/p/CZSigdXllsQ/?utm_source=ig_web_copy_link