Η Φάρμα: η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκαθάρισαν τη μεταξύ τους σχέση

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουνίου 2021 17:45
Η Φάρμα: η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκαθάρισαν τη μεταξύ τους σχέση

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνστατνίνος Μακρής μίλησαν στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία τους στη Φάρμα. Ξεκαθάρισαν πως μεταξύ τους υπήρξε ένα φλερτ, αλλά μέχρι εκεί.

Η Φάρμα: η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκαθάρισαν τη μεταξύ τους σχέση.

«Υπήρχε μια συμπάθεια, αμοιβαία πριν μπούμε στο παιχνίδι δεθήκαμε στο ξενοδοχείο που ήμασταν σε καραντίνα. Μετά στο παιχνίδι ήμασταν 24 ώρες μαζί, κοιμόμασταν δίπλα δίπλα οπότε είχαμε μια συμπάθεια. Εκεί μπορεί ο Ντούπης να μπέρδεψε τα συναισθήματα του. Δεν ξέρω αν ένιωσε κάτι πολύ έντονο.

Υπήρξε και το λογοπαίγνιο από τους άλλους παίκτες και το απολαμβάναμε γιατί πέρναγε και η ώρα. Ομορφόπαιδο είναι ο Ντούπης αλλά δεν είναι ότι μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν τίτλο ότι υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Υπήρχε μια χημεία και ήταν λογικό μέσα σε ένα παιχνίδι να έρθουμε κοντά», δήλωσε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Αμηχανία και για τον Ντούπη, όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του με την Κυριακή αλλά και τα σχέδιά τους μετά τη Φάρμα.

Από την πλευρά του, είπε ότι «Πέρα από τις κόντρες και όσα έγιναν, δεν ξέρω αν μόνο εγώ μπέρδεψα τα συναισθήματα μου», προσθέτοντας ότι «εγώ δεν παρεξήγησα πράγματα. Μην μιλάμε για έρωτες και τέτοια πράγματα. Δεν μπορείς να λες ότι μπορείς να ερωτευτείς μια γυναίκα έτσι απλά. Σαν άνθρωπος έχει τα ελαττώματα της, τα οποία μπορεί να τα  “φτιάξει”», ενώ ερωτηθείς αν του αρέσει ως γυναίκα η Κυριακή Κατσογρεσάκη αρκέστηκε να χαμογελάσει με νόημα.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είπε ότι εκείνος δεν θέλει να μιλήσει άλλο για αυτό το θέμα. Αναφέροντας «δεν θέλω να έρθει σε δύσκολη θέση η Κυριακή, γι’  αυτό θα αφήσω εκείνη να πει ότι θέλει για αυτό».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης πάντως, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) ρωτήθηκε αν θα βάλει τελεία στην «προσπάθεια προσέγγισης» της Κυριακής Κατσογρεσάκη και αντί απάντησης στράφηκε προς εκείνη ρωτώντας την «να βάλω τελεία ή άνω τελεία;», με την παίκτρια της «Φάρμας» να απαντά με ένα χαμόγελο.

Όπως είπε, εκείνος είναι μόνος του αυτήν την περίοδο, είχε κάποιες σοβαρές σχέσεις στο παρελθόν. Ενώ ανέφερε ότι θέλει να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είπε από την πλευρά της «θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά προτεραιότητα έχει η καριέρα μου. Έδωσα εξετάσεις πριν από λίγες ημέρες για να αποκτήσω δίπλωμα πιλότου, όχι μόνο για μικρά, αλλά και για μεγάλα αεροπλάνα», ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία της ως αεροσυνοδού σε πτήσεις μελών της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.