Η Φάρμα: ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος πήρε την ασυλία – Δείτε ποιος αποχώρησε μετά τη μονομαχία (βίντεο)

14 Μαρτίου 2021 10:05

Φάρμα οριστικά τέλος! Δείτε ποιο ριάλιτι θα παρουσιάζει του χρόνου ο Σάκης Τανιμανίδης

Πέντε από τους άντρες της “Φάρμας” αγωνίστηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα παρέμεναν με το άγχος για να μην τους επιλέξει ο Θανάσης Πάτρας (πρώτος μονομάχος) για δεύτερο μονομάχο.

Εκείνος που τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία της εβδομάδας είναι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι όπου τους επισκέφθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ζήτησε να μάθει από τον Θανάση Πάτρα το πρόσωπο που θα μονομαχήσει μαζί του για να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο παρουσιαστής έδωσε ως δεύτερο μονομάχο τον Παναγιώτη Χατζόπουλο. Ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης τους εξήγησε τη διαδικασία της μονομαχίας τους.

 

Οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Θανάση Πάτρα και τον Παναγιώτη Χατζόπουλο σε κάρα, ανάμεσα σε άχυρα, με πριόνια στο χέρι. Και πολλά αντικείμενα που είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Η τελευταία δοκιμασία ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα. Οι δυο τους έπρεπε να μεταφέρουν κουβάδες με νερό και να μην χάσουν την ισορροπία τους. Αυτός που θα γέμιζε πρώτος 50 λίτρα νερό, θα κατάφερνε να αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

Στο τέλος και για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, ο Θανάσης Πάτρας κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Παναγιώτης Χατζόπουλος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί.

#farmagr