Η Φάρμα: οι πρώτες δηλώσεις παικτών του ριάλιτι λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι

Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2021 08:10
Η Φάρμα: οι πρώτες δηλώσεις παικτών του ριάλιτι λίγο πριν μπουν στο παιχνίδι

Η Φάρμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1. Οι διαγωνιζόμενοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για την απόφασή τους να πάνε στο ριάλιτι, στην εκπομπή Πρωινό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 14 διαγωνιζόμενοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο αγρόκτημα, στο οποίο θα λαμβάνει χώρα τα παιχνίδι.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου είπε:

«Είναι τεράστιο κοντράστ η μόδα με την αγροτική ζωή, αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο στην Φάρμα είναι ότι δεν θα έχω την άνεση του ζεστού μπάνιου. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν κατενθουσιασμένοι εννοείται που πήγα στην Φάρμα δεν το συζητώ αυτό, ακόμα με βρίζουν. Γιατί μου λένε πάλι θα μπεις σε εγκλεισμό, πάλι θα σε χάσουμε ανησυχούνε».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ανέφερε:

«Είμαι εκπαιδευμένος στην αγροτική ζωή και παρακολουθώ από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα. Η ζωή είναι πάντα δύσκολη, συνεπώς μακάρι να ήταν το πρόβλημα μας το μόνο χωρίς ρεύμα».

Με την Σοφία Παυλίδου, να λέει:

«Μετά από ένα χρόνο που γυρνούσαμε συνέχεια σε πάρκα και γνωρίσαμε τα πάρκα της Αθήνας και την φύση, αποφάσισα να πάω να ζήσω λίγο στην φύση. Για αυτό πάω εκεί για να κάνω όλες τις υπέροχες εργασίες οι οποίες είναι άκρως θεραπευτικές».

O Θανάσης Πάτρας, δήλωσε πως:

«Είμαστε επαρχιώτες ότι δεν έχει ρεύμα δεν λέει τίποτα γιατί όταν ήμουν μικρός, μέχρι Τετάρτη δημοτικού πήγαινε στο χωριό του πατέρα μου και δεν είχε ρεύμα δηλαδή περνάγαμε με λάμπες. Έχω εικόνες τέτοιες. Το κρύο λίγο μου θυμίζει τον στρατό που φάγαμε πάρα πολύ κρύο αλλά θα το παλέψω».

Τέλος ο Στράτος Τζώρτζογλου, συμπλήρωσε:

«Εγώ δεν είμαι αγρότης αλλά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Σίγουρα θα γελάσουμε, εκτός από το μαχαίρι και το πιρούνι δεν ξέρω να χρησιμοποιώ ούτε τσεκούρι ούτε πριόνι. Στην Φάρμα το μόνο που μπορεί να με δυσκολέψει είναι ότι δεν θα μπορώ να βλέπω τον Αλκιβιάδη και το Σοφάκι μου. Η Σοφία επειδή είναι μουσικολόγος και έχει πολλά παιδάκια δεν μπορούσε να τα αφήσει οπότε προτίμησε να μείνει σπίτι και να δίνει κουράγιο μέσα από την τηλεόραση. Ελπίζω να γίνουμε όλοι ένα με την φύση, γιατί είμαστε ένα».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT