Η Φάρμα: πόλεμος εναντίον του Βασίλη Θεοδωρόπουλου μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου «Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί»

Δημοσιεύθηκε: 18 Απριλίου 2021 14:45
Η Φάρμα: πόλεμος εναντίον του Βασίλη Θεοδωρόπουλου μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου «Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί»

Η Φάρμα – Στράτος Τζώρτζογλου: «Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί»

Η Φάρμα: Αντίθετος με την υποψηφιότητα του Μιχάλη Ιατρόπουλου ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Πήρε ξεκάθαρη θέση λίγο πριν ξεκινήσει η μονομαχία. Είπε σε έντονο ύφος ότι ο Μιχάλης θα λείψει από το παιχνίδι και πως ο Βασίλης, φάσκει και αντιφάσκει με τα όσα λέει.

«Όταν είπε ο Βασιλάκης ότι είναι σαν να έχει πατέρα του τον Μιχάλη, δεν τον ρώτησε τον ίδιο αν θέλει τέτοιο γιο. Φάσκει κι αντιφάσκει. Θα έπρεπε να τον σεβαστεί γιατί αν φύγει, θα φύγει η ψυχή της Φάρμας. Το εννοώ. Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί. Ούτε λόγια και ψεύτικες συμπεριφορές. Η αγάπη δείχνεται με πράξεις και σεβασμό. Θα έφευγα μόνος μου τώρα. Καταπατά ιερά κι όσια. Ο Μιχάλης δεν έχει προσφέρει στο αγρόκτημα; Γιατί τον διάλεξες σαν μονομάχο; Θα επιβαρυνθούμε αν φύγει. Λέει ψηφίζω αυτούς που δεν δουλεύουν. Άρα φάσκει κι αντιφάσκει», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Εγώ αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί»

Έξω φρενών κι ο Θανάσης Πάτρας με τον Ντούπη

«Δεν θέλει χάιδεμα στα αυτιά. Δεν ήμουν μπροστά αλλά είπα στην Ειρήνη να το θέσει σαν θέμα. Πρέπει να δίνεται η βοήθεια χωρίς υποδείξεις. Το θεωρώ άδικο, με πείραξε. Ας ήμουν εγώ 35 και θα βλέπατε. Θα σας εξηγούσα το όνειρο. Δεν είναι σεβασμός. Λέει σε ανθρώπους που είναι δέκα και είκοσι χρόνια μεγαλύτεροι να τα κάνουν, αυτό δεν είναι σεβασμός», δήλωσε ο Πάτρας απαντώντας στα όσα “άκουσε” μέσω άλλων.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.