Η Φάρμα – Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν το πιστεύω… μου έχει γυρίσει το μυαλό…»

13 Ιανουαρίου 2022 08:10

Η Φάρμα - Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν το πιστεύω... μου έχει γυρίσει το μυαλό...»

Η χθεσινή μέρα είχε πολλά απρόοπτα για τους αγρότες της Φάρμας του ΑΝΤ1. Το αγώνισμα με την ρόδα για τον Γρηγόρη, κατέληξε στον τραυματισμό του και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Η Φάρμα – Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν το πιστεύω… μου έχει γυρίσει το μυαλό…».

«Πάω στο νοσοκομείο να δω τι θα μου πούνε οι γιατροί και να μου πούνε αν θα μπορέσω να συνεχίσω». Είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης λίγο πριν αναχωρήσει με το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους παίκτες, ο Μάνος Πανταζής του αποκάλυψε πως αν δεν συνέβαινε αυτό, ο Γρηγόρης του είχε ζητήσει να του δώσει την μαύρη πέτρα, σαν αρχηγός που είναι, για να αποχωρήσει.

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε έξαλλος. Όπως είπε δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μπήκαν κάποιοι στη διαδικασία να κάνουν αίτηση για ένα ριάλιτι. Να έχουν επιλεγεί ανάμεσα σε πάρα πολλούς και στη συνέχεια να λένε πως κουράστηκαν και α αποχωρούν.

«Σας είχα πει δεν χρειάζεστε να ζορίζεστε, χτυπήστε μου την πόρτα και πείτε μου ότι θέλω να φύγω και θα σας βοηθήσω να κουβαλήσετε τα πράγματα και να φύγετε. Δεν πιστεύω ότι εδώ πέρα θέλετε να φύγετε. Μου έχει γυρίσει το μυαλό. Δεν είναι δυνατό να είστε οι λίγοι εκλεκτοί από τις χιλιάδες αιτήσεις. Που καταφέρατε να είστε μέσα στην Φάρμα και να ξυπνάτε και να λέτε κουράστηκα. Δεν γίνεται γιατί είστε ένας κι ένας καταπληκτικοί παίκτες.

Δεν ξέρω με στενοχωρεί πολύ αυτό όταν βλέπω ανθρώπους που αναγνωρίζω τις ικανότητές τους να μην αξιοποιούν αυτό τους το ταλέντο. Και να τα παρατάνε πριν τον τερματισμό. Από την άλλη θαυμάζω τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα κι ας μην πετύχουν το αποτέλεσμα που έχουν στο μυαλό τους».

https://youtu.be/t3wrEKVX7Sw