Η Φάρμα – Σοφία Παυλίδου: νόσησε από κορονοϊό μετά την αποχώρησή της

5 Απριλίου 2021 17:45

Η Φάρμα - Σοφία Παυλίδου: νόσησε από κορονοϊό μετά την αποχώρησή της

Η πρώην παίκτρια της Φάρμας του Αντ1, η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, με μία ανάρτησή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό ότι νόσησε από κορονοϊό.

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης Η Φάρμα, η Σοφία Παυλίδου, ανέφερε:

Γεια σας καλό μήνα… Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα. Σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και ήξερα ότι έχω κάποιος πρόβλημα και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω holter. Την ημέρα που το φόρεσα δεν έκανα κάποιες ιδιαίτερες εργασίες ούτε ανέβηκα κάποιος βουνό έκανε όλες τις δουλειές που κάνω στην καθημερινότητά μου.

Όταν όμως μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας. Και ότι παύει να είναι διασκεδαστικό καλό είναι να σταματήσουμε να το κάνουμε, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Κάθισα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο. Όπως ήμουν και σε καραντίνα πριν μπω στην Φάρμα. Όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος ευτυχώς κάνει μοριακό τεστ και μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορονοιό.

Ήταν η μέρα που και εγώ είχα αρχίσει να έχω κάποιους πονοκεφάλους και μου φαινόταν περίεργο. Μέχρι να βραδιάσει άρχισαν και κάποιοι πόνοι στα κόκαλα, ανέβηκε και ένας μικρός πυρετός. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, έτσι έμεινα άλλες δυο εβδομάδες μέσα στο σπίτι. Θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)