Η Φάρμα – Τελικός: οι αποκαλύψεις του για τον σημερινό μεγάλο τελικό – Τι αλλάζει στην ανάδειξη του νικητή (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 20:15
Η Φάρμα - Τελικός: οι αποκαλύψεις του για τον σημερινό μεγάλο τελικό - Τι αλλάζει στην ανάδειξη του νικητή (βίντεο)

Η Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε σήμερα στο Πρωϊνό και αποκάλυψε πως στον μεγάλο τελικό της Φάρμας θα δούμε ανατροπές. Αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νικητή. Το κοινό δεν μπορεί σήμερα να ψηφίσει κανέναν παίκτη. Εκτός από τους 18 πρώην παίκτες που συνολικά έχουν περάσει από τη Φάρμα.

Η Φάρμα – Τελικός: οι αποκαλύψεις του για τον σημερινό μεγάλο τελικό – Τι αλλάζει στην ανάδειξη του νικητή

«Στον τελικό θα υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα. Οι παίκτες περιμένουν να παίξουν σε κάποια αθλήματα για την ανάδειξη του νικητή, αλλά υπάρχει μια ακόμη μεταβλητή που δεν γνωρίζουν οι παίκτες και οι τηλεθεατές και θα αλλάξει τα πάντα.

Θα παίξουν σε κάποια αγωνίσματα και η συνολική βαθμολογία θα αναδείξει τον νικητή. Η Φάρμα έχει μια διαφορά από άλλα σόου. Ο νικητής θα βγει με βάση τις δυνάμεις του και όχι με τη στήριξη του κοινού»

Οι πρώην παίκτες θα ψηφίσουν για τον νικητή. Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή της Φάρμας.

«Οι παίκτες ξαφνιάζονται με αυτήν την αλλαγή και οι περισσότεροι όχι θετικά. Η Φάρμα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του».

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας αναμένεται να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στο έπαθλο.