Η Φάρμα – Βασίλης Μαντζουράνης: «Για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…»

5 Μαΐου 2021 17:15

Η Φάρμα - Βασίλης Μαντζουράνης: «Για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...»

Ο Βασίλης Μαντζουράνης που αποχώρησε μετά από μονομαχία με τον Κώστα Γκρέκα από το ριάλιτι του Αντ1 Η Φάρμα, μίλησε στο Πρωϊνό. Αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στο παιχνίδι και στις σχέσεις των παικτών.

Η Φάρμα – Βασίλης Μαντζουράνης: «Για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…»

«Η Φάρμα έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις»

«Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».

Για τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο είπε«Είχαμε εξαιρετική σχέση από την πρώτη μέρα, περάσαμε τα πάντα μαζί και γι αυτό με πείραξε πολύ η παρεξήγηση που είχαμε, πληγώθηκα από αυτό».

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη». Είπε για τους Στράτο Τζώρτζογλου και Μιχάλη Ιατρόπουλο.