«Η γη της ελιάς»: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής με στόχο τη σχέση Βασιλικής, Φίλιππου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Σεπτεμβρίου 2022 09:10

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», με την Αρετή να επιχειρεί να διαλύσει τον δεσμό της Βασιλικής με τον Φίλιππο Στεφανέα.

Η Αρετή επικεντρώνει την προσοχή της στη σχέση της κόρης της, Βασιλικής με τον Φίλιππο Στεφανέα, στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «Η γη της ελιάς».

Θέλει να χωρίσει το ζευγάρι και για τον λόγο αυτό καταστρώνει ένα ύπουλο και σατανικό σχέδιο.

Η Αρετή δεν θέλει να βλέπει τον Φίλιππο και βάζει στόχο να τον χωρίσει από την κόρη της μια για πάντα. Ο θυμός της για αυτόν δεν την κάνει να βλέπει λογικά και βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο.

Σκοπός της είναι να… σπρώξει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Για αυτόν τον λόγο θα χρησιμοποιήσει τη Βιολέτα, τη φίλη της Βασιλικής, η οποία επιστρέφει στη Μάνη όταν εκείνη αγνοείται.

Η Αρετή ξέρει ότι η κόρη της δεν θα συγχωρούσε ποτέ κάτι τέτοιο από τον Φίλιππο. Το σχέδιό της το μοιράζεται με την Ασπασία, η οποία αν και την υποστηρίζει διατηρεί τις αμφιβολίες της.

Τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή. Θα μάθει η Βασιλική ότι η μητέρα της, Αρετή βρίσκεται πίσω από αυτή την πλεκτάνη ή θα πέσει στην παγίδα χωρίζοντας τον άνδρα της, Φίλιππο;

Από εκεί και πέρα, ο Πότης πρόκειται να φέρει σε δύσκολη θέση την Άννα και την Ευτυχία, χωρίς -φυσικά- να το γνωρίζει.

Μία είδηση θα διαρρεύσει σε όλο το χωριό, εξαιτίας του. Ένα περιστατικό θα σκορπίσει δάκρυα και τρόμο.

Ο Πότης θα φορέσει την ποδιά του και θα σερβίρει ανενόχλητος τον καφέ της παρηγοριάς.

Η Μαργαρίτα εντοπίζει το πτώμα του Ανέστη στο βουνό. Ξάφνου, τρέχει να ειδοποιήσει τις Αρχές, οι οποίες ανακοινώνουν την ταυτότητά του: είναι ο Ανέστης, ο άνθρωπος που αναζητούσαν τόσο καιρό. Είναι νεκρός, γεμάτος μαχαιριές.

Η είδηση φτάνει στα αυτιά του Πότη, ο οποίος φροντίζει να το διαδώσει. Τρέχει στο χωριό και φωνάζει πως ο Ανέστης βρέθηκε βάναυσα δολοφονημένος.

Η Άννα και η Ευτυχία ακούν την είδηση αυτή και καταρρέουν…