Η γη της ελιάς: άγρια επίθεση της Αρετής στην Ελένη!

29 Απριλίου 2022 09:40

Η γη της ελιάς: νέος έρωτας για την Αρετή μετά τον Στάθη!

Η κατάσταση στους Καπερνάρους στη Γη της Ελιάς δείχνει έκρυθμη. Όχι μόνο για τον εμφύλιο που ξέσπασε αλλά και για τις προεκτάσεις του. Οι οποίες δεν θα αργήσουν να κάνουν άνω κάτω τη Μάνη.

Η γη της ελιάς: άγρια επίθεση της Αρετής στην Ελένη!

Όπως σας αποκαλύψαμε, η Ελένη θέλει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Στέφανο. Δεν αντέχει άλλο πόσο τον επηρεάζει η Αρετή και τον προειδοποιεί. Εκείνος εξακολουθεί να δείχνει πόσο κολλημένος είναι με τη μητέρα του, στην οποία δεν χαλάει ποτέ χατίρι και ακολουθεί πιστά όσα του λέει.

Ο Στέφανος μετά την εξέλιξη αυτή αρχίζει και δεν νιώθει καθόλου άνετα. Κάνει λάθος που υποστηρίζει τόσο έντονα την μητέρα του, ή όχι;

Σε αυτή τη φάση η Ελένη προσπαθεί να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα η Αρετή να χάνει την ψυχραιμία της για μία ακόμη φορά. Και κάθε ίχνος συμπάθειας θα χαθεί μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η Αρετή, αν και κάποτε υποστήριζε τη σχέση του γιου της με την Ελένη και έκανε τα πάντα για να του δει μαζί, τώρα θέλει να πετύχει ακριβώς το αντίθετο.

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να μη δένεται τόσο πολύ με τη μητέρα του

Του ζητάει να κρατά τις αποστάσεις, να σκέφτεται λογικά. Αυτά, φυσικά, τα μαθαίνει η Αρετή και γίνεται έξω φρενών!

Τρέχει γρήγορα στο μαγαζί που δουλεύει η Ελένη και ξεσπά ένας πολύ άγριος καυγάς. Δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στην οποιαδήποτε να βάζει λόγια στον γιο της, εναντίον της! Άλλωστε, γνωρίζει και η ίδια πολύ καλά πως, εάν χάσει τον Στέφανο τώρα, θα καταστραφεί!

Έτσι, λοιπόν, η Αρετή ορμάει στην Ελένη, ζητώντας της τα ρέστα. Βέβαια, αυτό που δεν έχει υπολογίσει, είναι πως η Ελένη δεν μασάει τα λόγια της. Δεν θα μείνει άπραγη στην άγρια επίθεση της Αρετής. Και τη βάζει στη θέση της μιλώντας της με τον χειρότερο τρόπο!

Η Αρετή θα μείνει άναυδη. Είναι γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να έχει τον τελευταίο λόγο μαζί της. Ένας νέος πόλεμος ξεσπά, ανάμεσα στις δύο ηρωίδες της σειράς…