Η γη της ελιάς: άγριος καβγάς του Στάθη με τον Δημοσθένη για την Άννα

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης μπλέκει στην εγκληματική οργάνωση του Δημοσθένη

Σύντομα στη Γη της Ελιάς θα αποδειχθεί ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Δημοσθένη. Και ο πρώτος καυγάς (και μάλιστα πολύ άγριος) με τον ξάδελφό του, Στάθη, δεν θα αργήσει να συμβεί.

Στη Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης θέλει να δείχνει σε όλους ότι είναι ένας καλός και φιλόδοξος άνθρωπος. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει τα ένοχα μυστικά του αλλά και την πραγματική ταυτότητά του. Βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος, βοηθάει κόσμο και όλοι τον σέβονται.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο Δημοσθένης έχει πολλά πάθη. Και το κυριότερο δεν μπορεί να μείνει πιστός στη γυναίκα του. Μάλιστα, τα πρώτα προβλήματα δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Ο αδίστακτος αυτός άντρας προβληματίζει τους γύρω του με την συμπεριφορά του. Ο Δημοσθένης κάνει βόλτες στη σειρά του Μega και γνωρίζει τη νεαρή Άννα.
Εστιάζει το ενδιαφέρον του πάνω στην κοπέλα, η οποία δείχνει αρκετά διστακτική απέναντί του. Για εκείνη παραμένει άγνωστος και πολύ μεγαλύτερός της σε ηλικία. Από την πλευρά του, εκείνος κάνει τα πάντα, για να την κάνει να νιώσει άνετα. Προσπαθεί να τη γνωρίσει, να μάθει τα πάντα για την Άννα, να τη γοητεύσει με την παρουσία του.
Η Άννα παραμένει διστακτική απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος τονίζει διαρκώς τη δύναμή του και την άνεση που έχει να κινείται στο χώρο. Η Ασπασία μένει στην άγνοιά της. Ή μήπως ξέρει τα πάντα και κάνει επίτηδες ότι δεν γνωρίζει τίποτα;
Ο Στάθης καταλαβαίνει τι συμβαίνει με τον ξάδελφό του. Και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βγει εκτός εαυτού με τη συμπεριφορά του Δημοσθένη, αλλά και με το… κυνήγι της Άννας. Ντρέπεται για εκείνον και σταδιακά αναθεωρεί για την πρόταση που δέχτηκε να χειριστεί τα χωράφια του. Πολύ γρήγορα, ο Δημοσθένης καταφέρνει να βάλει σε σκέψεις τους γύρω του για το ποιόν του.
Ο άγριος καβγάς ανάμεσα στον Στάθη και στον Δημοσθένη δεν θα αργήσει…