Η γη της ελιάς: Απίστευτη ανατροπή: Η μεγάλη συμφιλίωση Αρετής – Χάιδως

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Απίστευτη ανατροπή: Η μεγάλη συμφιλίωση Αρετής - Χάιδως

Στη Γη της Ελιάς νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα. Αλλά ο Αντρέας Γεωργίου δείχνει ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Και ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Mega υπόσχεται ανατροπές που αναμένεται να αφήσουν το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοικτό.

Στη Γη της Ελιάς είναι γνωστή σε όλους η πολύ μεγάλη κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στη Χάιδω και την Αρετή. Η τελευταία έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γίνει ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου, την ώρα που υπέρμαχός του ήταν η Χάιδω. Η οποία από την πλευρά της από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη νύφη της που είχε ξεγράψει τη μητέρα της, ύστερα από όσα έγιναν.

Όμως η δύναμη της μάνας τα ανατρέπει όλα. Ακόμη και δύο γυναίκες που μας έχουν συνηθίσει σε αμέτρητες κατάρες μπορούν να έρθουν κοντά. Πώς; Τους ενώνει πλέον ο κίνδυνος για τα παιδιά τους.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η νέα σεζόν ξεκινά με το… αριστερό για το αγαπημένο ζευγάρι. Το οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί τον γάμο του και έπεσε θύμα απαγωγής από αγνώστους. Η απαγωγή θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές. Τέσσερις άντρες θα ορμήσουν στο ζευγάρι, με τους δύο να κρατούν τον Φίλιππο και τους άλλους δύο να ορμούν, για να αρπάξουν τη Βασιλική.

Οι τηλεθεατές υποθέτουν πως η απαγωγή αυτή οφείλεται στον Δημοσθένη. Μόλις ο Στάθης ξεκινήσει την παρακολούθηση και θελήσει να καταστρέψει τον ξάδελφό του, ο Δημοσθένης θα του απαντήσει με τον χειρότερο τρόπο: Βλάπτοντας την κόρη του!

Η Χάιδω και η Αρετή θα καταρρεύσουν από αυτό το φρικτό γεγονός, στη σειρά του Mega. Δίχως δεύτερη σκέψη, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, παλεύοντας για το καλό των παιδιών τους. Για πρώτη φορά αναμένεται να δούμε τις δύο πρωταγωνίστριες να βοηθούν τη μία την άλλη, για καλό σκοπό.

Θα παραμείνουν ενωμένες ή μόλις εντοπιστεί η Βασιλική, θα ξανά γίνουν όλα όπως παλιά; Μητέρα και κόρη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στη δεύτερη σεζόν της σειράς.