Η γη της ελιάς: αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής!

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: αυτός είναι ο νέος έρωτας της Αρετής!

Νέος έρωτας έρχεται στη Γη της Ελιάς. Και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένουμε. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα και για την Αρετή να γυρίσει σελίδα στη ζωή της;

Στη Γη της Ελιάς, λοιπόν, ο έρωτας δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα στην Αρετή. Κι ελπίζουμε να της μαλακώσει τον χαρακτήρα. Ο Στάθης έχει φύγει από το σπίτι και ζει το ειδύλλιό του με την Εύα. Η Αρετή νιώθει προδομένη από τον άνδρα της. Από τη μία ήταν… κολλημένος με την Ιουλία, τώρα με την Εύα και σε εκείνη δεν έδωσε ουσιαστικά ποτέ σημασία.
Πλέον, η Αρετή θα καταφέρει να πάρει μια ανάσα και κυρίως να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της. Ο Θανάσης, ο πρώην της Αναστασίας έρχεται στη σειρά του Mega, για να φέρει τα πάνω κάτω. Οι δύο ηρωίδες αναμένεται πολύ σύντομα να συγκρουστούν για τα μάτια του γοητευτικού κυρίου. Ο οποίος δεν θα διστάσει να ρίξει τα δίχτυα του την Αρετή.

Η Αρετή νιώθει κολακευμένη από το φλερτ και όπως αναφέρουν όλα τα spoilers θα ενδώσει στο στενό πρέσινγκ.

Με τον Θανάση θα γίνουν το νέο ζευγάρι της πόλης και σύντομα θα νέα θα κυκλοφορήσουν στη Μάνη. Θα καταφέρει ο Θανάσης να αλλάξει την Αρετή ή το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να διχάσει; Ποια στάση θα κρατήσει η Αναστασία απέναντι στο νέο αυτό ζευγάρι; Γιατί… μυρίζει νέο σκάνδαλο που θα συνταράξει και πάλι τη Μάνη;

Σύμφωνα με το youfly, τον Θανάση θα υποδυθεί ο Αστέριος Πελτέκης, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς. Ο Αστέριος Πελτέκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και κάτοχος του Intergated Master διπλώματος του Τμήματος Θεάτρου της Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. από όπου επίσης και αποφοίτησε. Σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο πάνω στην πολιτιστική διαχείριση. Και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Καθηγητής υποκριτικής και Ιστορίας θεάτρου, δραματολογίας. Διδάσκει υποκριτική, αυτοσχεδιασμό και στοιχεία σκηνοθεσίας σε θεατρικά εργαστήρια και Δραματικές Σχολές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία. Συνιδρυτής και σκηνοθέτης της εταιρείας τέχνης “Άνευ προηγουμένου”. Ιδρυτής, πρόεδρος, παραγωγός και σκηνοθέτης της εταιρείας τέχνης, “Άνω Θρώσκω” στη Λευκωσία.
Συνεργάτης και σύμβουλος για θέματα πολιτισμού και θεάτρου στο Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Διδάσκει εθελοντικά την ελληνική γλώσσα σε μετανάστες και πρόσφυγες.