Η γη της ελιάς: χαροπαλεύει το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής

8 Μαΐου 2022 10:30

Η γη της ελιάς: χαροπαλεύει το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής

Η αγωνία στο κόκκινο στη Γη της Ελιάς. Ένα τροχαίο ατύχημα έχει θορυβήσει όλη τη Μάνη και υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν πραγματικά μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Στη Γη της Ελιάς, ο Φίλιππος και το μωρό θα πέσουν θύματα ενός φρικτού ατυχήματος. Το οποίο και θα σταθεί η αφορμή, για να ανατραπούν όλα. Και οι δύο οδηγούνται στο νοσοκομείο και χαροπαλεύουν.
Η Βασιλική και η Χάιδω τρέχουν στο σημείο αυτό, διαλυμένες. Ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω σε πατέρα και κόρη, την ώρα που απολάμβαναν την βόλτα τους.
Ο υδράργυρος στο θερμόμετρο της αγωνίας χτυπάει κόκκινο. Ο Φίλιππος θα καταφέρει να συνέλθει γρήγορα. Δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία του με τους γιατρούς στο νοσοκομείο να του δίνουν εξιτήριο. Μόνο που, όταν ανοίξει τα μάτια του και μάθει την αλήθεια, ο κόσμος του θα διαλυθεί.
Η Βασιλική, συντετριμμένη στη σειρά του Mega, του λέει πως το μωρό βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και πως η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Ο Φίλιππος επιστρέφει στο σπίτι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που έκανε άθελά του, στην αγαπημένη του οικογένεια.

Η Βασιλική στην αρχή νιώθει οργή για τον σύζυγό της. Σταδιακά, θα προσπαθήσει να κάνει στην άκρη τον θυμό της, αγκαλιάζοντας ξανά τον σύζυγό της.

Ο ένας θα προσπαθήσει να αντλήσει δύναμη από τον άλλον. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος και η Αρετή θα βρουν την αφορμή να πλησιάσουν ξανά την Βασιλική.
Ποια θα είναι η αντίδρασή της απέναντι στον αδελφό και τη μητέρα της; Θα ενωθούν επιτέλους οι δύο οικογένειες από αυτό το τραγικό συμβάν;
Την ίδια ώρα ξεκινούν οι έρευνες για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο και παρέσυρε τον Φίλιππο και το μωρό. Υποψίες υπάρχουν, αλλά ζητούνται και αποδείξεις για τον δράστη της επίθεσης. Γιατί αυτό το τροχαίο δεν έγινε τυχαία…