Η γη της ελιάς: εγκυμοσύνη-έκπληξη φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

27 Απριλίου 2022 09:40

Η γη της ελιάς: εγκυμοσύνη-έκπληξη φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη

Μία εγκυμοσύνη μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη Γη της Ελιάς. Μάλιστα δεν είναι από εκείνη που περιμένουμε, αλλά άλλη που θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στη σειρά.

Η γη της ελιάς: εγκυμοσύνη-έκπληξη φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι η Ιουλία είναι πιθανόν να κυοφορεί μωρό. Έχει αρκετά από τα συμπτώματα και αυτός είναι ο λόγος που επισκέπτεται τον γιατρό μαζί με τον Κουράκο. Η προσμονή για την εγκυμοσύνη είναι μεγάλη και το ζευγάρι θέλει να ολοκληρώσει την ευτυχία του με τον ερχομό ενός μωρού.

Η χαρά τους όμως κρατάει πολύ λίγο, αφού η Ιουλία δεν είναι έγκυος. Το ζευγάρι θα προχωρήσει σε εξετάσεις από τις οποίες θα αποδειχθεί ότι ο αστυνόμος Κουράκος δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ιουλία θα προχωρήσει σε νέα σειρά εξετάσεων για να τσεκάρει αν εκείνη έχει κάποιο πρόβλημα.

Η ανατροπή ωστόσο έρχεται από αλλού! Η Ευτυχία κάνει τεστ εγκυμοσύνης και ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, παρότι έχει χωρίσει με τον Αποστόλη. Εκείνος κάνει κάθε προσπάθεια να τα ξαναβρούν αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Θα αλλάξει το τεστ εγκυμοσύνης της σχέση τους;

Η Ευτυχία είχε πάρει την απόφασή της. Δεν ήθελε να γυρίσει στο πλευρό του Αποστόλη, καθώς ένιωθε πως μέσα της κάτι είχε σπάσει. Μετά τα “ραντεβού” του με την Σοφία, δεν την κρατούσε τίποτα κοντά του.

Πάντως, της είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσει πως το παιδί αυτό ήρθε στη ζωή της τώρα, την στιγμή που πήρε την απόφασή της για τον πρώην σύντροφό της. Ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στον αγαπημένο της και πως θα αντιδράσει ο Αποστόλης όταν το μάθει; Το κυριότερο, όμως είναι πώς θα αντιδράσει ο Ανέστης, όταν ενημερωθεί πως η γυναίκα που αγάπησε τόσο περιμένει το παιδί κάποιου άλλου; Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στη Γη της Ελιάς και η Ευτυχία βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο για την προσωπική ζωή της.