Η γη της ελιάς: Είναι οριστικό! Επεισοδιακός χωρισμός για Ιουλία και Κουράκο

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Είναι οριστικό! Επεισοδιακός χωρισμός για Ιουλία και Κουράκο

Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη στη Γη της Ελιάς τελικά επιβεβαιώνεται από τα τελευταία spoilers. Και ένα διαζύγιο (και μάλιστα επεισοδιακό) έρχεται να ταράξει για μία ακόμη φορά τη Μάνη

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου. Και θα υπάρξουν πολλές εκκρεμότητες με την έναρξη του δεύτερου το φθινόπωρο. Αφού η σειρά του Mega πήρε πράσινο φως από το κανάλι και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες, ο γάμος της Ιουλίας Βρεττάκου και του Γιώργη Κουράκου θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Και γι’ αυτό υπαίτιος είναι ο αστυνόμος, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει τις εκρήξεις ζήλιας του.

Έτσι, έναν επεισοδιακό, όπως όλα δείχνουν χωρισμό, θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς ανάμεσα στον Γιώργη Κουράκο και την Ιουλία Βρεττάκου. Την πρώτη κίνηση θα την κάνει η ηρωίδα, η οποία θα αποφασίσει να δώσει το τέλος σε αυτή την όμορφη αλλά και σύντομη σχέση.

Ο Κουράκος, μαθαίνοντας τις τυχαίες συναντήσεις της Ιουλίας και του Στάθη στον δρόμο, γίνεται έξαλλος με την γυναίκα του. Η Ιουλία αρχίζει να κουράζεται από τη στάση αυτή του Γιώργη καθώς του έχει εξηγήσει επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα ξανά ανάμεσα σε αυτή και τον Στάθη. Ο Γιώργης όμως, δεν δείχνει να την κατανοεί. Και είναι συνεχώς περικυκλωμένος από την ανασφάλεια του. Η ζήλια του έχει ξεφύγει από τα όρια και πλέον δεν υπάρχει γυρισμός. Έτσι η κρίση δεν αργεί να έρθει στο ζευγάρι.

Η Ιουλία απογοητευμένη από την όλη συμπεριφορά του Γιώργη στη Γη της Ελιάς δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να προσπαθήσει άλλο για τον γάμο της. Και παίρνει την απόφαση να χωρίσει. Θέλει να μείνει μόνη της για ένα διάστημα και να σκεφτεί.

Ο χωρισμός για το ζευγάρι θα είναι επεισοδιακός κορυφώνοντας την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη. Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου, ο Γιώργης και η Ιουλία χωρίζουν τους δρόμους τους οριστικά.