Η Γη της Ελιάς: έξαλλος ο Λυκούργος με τον γάμο της κόρης του! «Ισμήνη, πρόσεχε τον Κωνσταντίνο»

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 09:10
Η Γη της Ελιάς: έξαλλος ο Λυκούργος με τον γάμο της κόρης του! «Ισμήνη, πρόσεχε τον Κωνσταντίνο»

Μπορεί το μωρό να εντοπίζεται και όλοι να νιώθουν ανακουφισμένοι στη Γη της Ελιάς, αλλά οι εξελίξεις προκαλούν σοκ για τον Λυκούργο.

Η Γη της Ελιάς: έξαλλος ο Λυκούργος με τον γάμο της κόρης του! «Ισμήνη, πρόσεχε τον Κωνσταντίνο».

Ο Κωνσταντίνος όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η Ισμήνη λέει το μεγάλο “ναι” στον Κωσταντίνο και ο Λυκούργος εξοργίζεται.

Το νέο ζευγάρι στη Γη της Ελιάς έρχεται όλο και πιο κοντά. Η Ισμήνη θέλει να φτιάξει ξανά τη ζωή της και βλέπει τον Κωνσταντίνο ως μία πολύ καλή ευκαιρία. Φυσικά, ο Λυκούργος γνωρίζει το παρελθόν του πρωταγωνιστή και ανησυχεί πάρα πολύ για την κόρη του.

Advertisement

Εκφράζει την άρνησή του και της τονίζει να μείνει μακριά του. Η Ισμήνη, όμως, δεν πτοείται. Ο άνθρωπος αυτός είναι το άλλο της μισό και θα κάνει τα πάντα για να είναι μαζί του.

Ο Κωνσταντίνος δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει τόσο απλά. Θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Ισμήνη και θα τα βάλει με όλους, προκειμένου να πετύχει το δικό του. Έτσι, ο μόνος τρόπος για να πειστεί ο Λυκούργος, είναι να τον καλοπιάσει η Ισμήνη.

Ένα δείπνο για τρεις οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος δείχνει το γλυκό του πρόσωπο στον Λυκούργο, ενώ η Ισμήνη τονίζει διαρκώς στον μπαμπά της πόσο μεγάλη ανάγκη έχει να προχωρήσει τη ζωή της.

Ο Λυκούργος διχάζεται. Αυτό που κανείς δεν περιμένει, είναι πως ο Σάββας είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Δεν θα επιτρέψει στην πρώην σύζυγό του να κάνει το επόμενο βήμα, με αποτέλεσμα Κωνσταντίνος και Σάββας να πιάνονται στα χέρια…

Advertisement