Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες του Νικήτα και της Μυρτάλης στη Θεσσαλονίκη!

23 Μαρτίου 2022 18:10

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες του Νικήτα και της Μυρτάλης στη Θεσσαλονίκη!

Η «Γη της Ελιάς» έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες του Νικήτα και της Μυρτάλης στη Θεσσαλονίκη!

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς του Mega και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου εξελιχθεί το ειδύλλιο της Μυρτάλης (Αφροδίτη Λιάντου) και του Νικήτα (Βασίλη Αθανασόπουλου).

Θυμίζουμε, ότι η Μυρτάλη πήγε στη Θεσσαλονίκη για να διαφημίσει τις κρέμες της και εκεί ήρθαν πιο κοντά με τον Νικήτα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Νικήτας πηγαίνει ξανά στη Μάνη για να ζήσει τον έρωτά του με την Μυρτάλη. Στο σημερινό επεισόδιο ο Αλέξης τους βλέπει να φιλούνται!

Σύμφωνα με spoilers, ο Αλέξης θα σκοτώσει τον ετεροθαλή αδερφό του και η Μυρτάλη θα τον βρει μέσα στα αίματα νεκρό στο σπίτι της…

Η γη της ελιάς spoiler: ο Κουράκος καλεί στο τμήμα Μαργαρίτα και Αλέξη

Ο θάνατος του Νικήτα έχει προκαλέσει σοκ στη Γη της Ελιάς. Ο Κουράκος καλεί όποιον θεωρεί ύποπτο. Είναι αποφασισμένος να βρει τον δολοφόνο του.

Και περισσότερο από όλους στη Μυρτάλη η οποία μπαίνοντας στο σπίτι τον εντόπισε νεκρό. Η Βρεττάκου κατέρρευσε όταν τον είδε πνιγμένο μέσα σε μία μεγάλη λίμνη αίματος.

Όλος ο κόσμος της Μυρτάλης διαλύθηκε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού με τον Νικήτα ζούσε έναν πολύ δυνατό έρωτα. Το μυαλό της πηγαίνει αμέσως στον Αλέξη, στον άνθρωπο που τους είδε τελευταία μαζί να φιλιούνται.

Η Μαργαρίτα δε μπορεί να διανοηθεί πως ο γιος της είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Τρέμει στην ιδέα πως οι εμμονές του τον “λύγισαν” ξανά. Ο Κουράκος παίρνει κατάθεση από την Μυρτάλη, η οποία κατηγορεί ανοιχτά τη Μαργαρίτα και τον Αλέξη.

Ο Κουράκος, ακούγοντας προσεκτικά τα λόγια της, αποφασίζει να καλέσει στο τμήμα την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, απειλώντας πως θα τους συλλάβει, εάν εκείνοι δεν εμφανιστούν! Η Μαργαρίτα παίρνει τον γιο της και καταθέτουν για τον θάνατο του Νικήτα, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

Ο Αλέξης είναι διστακτικός, όμως καταφέρνει να πείσει τον αστυνόμο. Οι έρευνες επικεντρώνονται αλλού, ενώ συνδυάζονται με τις συνεχόμενες επιθέσεις που πραγματοποιούνται τελευταία στη Μάνη. Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος.

Ο Κουράκος παρηγορεί την Μαργαρίτα και τον Αλέξη, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό του πως όλα είναι πιθανά. Ο Αλέξης ετοιμάζεται να ταξιδέψει ως τη Θεσσαλονίκη για την κηδεία, η Μαργαρίτα, όμως, του απαγορεύει να βγει από το σπίτι!

Μητέρα και γιος έρχονται ξανά σε τεράστια ρήξη. Θα καταφέρει ο Αλέξης να ρίξει κι αυτή τη φορά στάχτη στα μάτια όλων; Η Μυρτάλη όμως είναι σίγουρη για την ενοχή του. Και θα το φωνάξει μπροστά σε όλο τον κόσμο.