Η γη της ελιάς: η Εύα αφήνει τον Στάθη και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: η Εύα αφήνει τον Στάθη και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα

Η σχέση τους στη Γη της Ελιάς έχει περάσει από σαράντα κύματα. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι οι δύο του θα βρουν ξανά κοινό δρόμο έρωτα, έρχονται ξανά τα πάνω κάτω.

Στη Γη της Ελιάς, το ειδύλλιο του Στάθη και της Εύας ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές που δεν αποκλείεται ο οποιοσδήποτε λάθος χειρισμός να σημάνει και το τέλος της σχέσης τους.
Και σύντομα θα δούμε ακόμη μία μεγάλη ανατροπή στο love story τους. Φαίνεται πως το ζευγάρι θα περάσει για ακόμη μια φορά δύσκολα. Η διαφωνία τους θα είναι έντινη, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να μαζεύει βαλίτσες!
Φαίνεται πως οι διαφορές τους είναι πολλές και ο χωρισμός τους μονόδρομος. Η Εύα θέλει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, στη σειρά του Mega, σε αντίθεση με τον Στάθη. Μπορεί η ηρωίδα να δείχνει πως έχει υπομονή, όμως στο τέλος λυγίζει. Δεν αντέχει άλλο να ζει με έναν άνθρωπο ψυχρό κι απόλυτο.

Με το πέρασμα των ημερών, όμως, ο Στάθης αλλάζει άποψη

Η αλήθεια είναι ότι νιώθει πολύ έντονα αισθήματα για την Εύα και δεν θέλει να τη χάσει. Αρχίζει και… μαλακώνει και δεν είναι τόσο απόλυτος στις θέσεις του.
Σκέφτεται πλέον σοβαρά να φτιάξει ξανά τη ζωή του με την Εύα και κάνει το βήμα να της ζητήσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όπως εκείνη ήθελε. Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.
Η Εύα δεν δέχεται στο πλευρό της τον Στάθη, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Έχει αλλάξει γνώμη για το μέλλον τους. Θέλει να φύγει από τη Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα.
Εκεί, ήσυχα θέλει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συζήσει μαζί του. Με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της συνέχισης του συγκεκριμένου ειδυλλίου.
Ο Στάθης αιφνιδιάζεται από την απόφαση της Εύας. Πίστευε ότι αν επισημοποιούσαν τη σχέση τους, τα προβλήματά τους θα είχαν λυθεί.
Οι ρόλοι πλέον αντιστράφηκαν. Τώρα ο Στάθης θέλει γάμο και η Εύα θέλει… χωρισμό! Θα υπάρξει νέα ανατροπή και το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί; Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.