Η γη της ελιάς: η Εύα χωρίζει τον Στάθη και φεύγει από τη Μάνη!

21 Μαΐου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: η Εύα χωρίζει τον Στάθη και φεύγει από τη Μάνη!

Σοβαρός κίνδυνος στη Γη της Ελιάς να τελειώσει άδοξα ένας από τους πιο μεγάλους έρωτες της σειράς. Όλα κρέμονται πλέον από μία κλωστή και ο χωρισμός δείχνει πιο πιθανός από ποτέ.

Στη Γη της Ελιάς, σύννεφα σκεπάζουν τη σχέση της Εύας και του Στάθη. Και μάλιστα, μαύρα σύννεφα, αφού όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω, για να συνεχίσουν και οι δύο μαζί.

Φαίνεται πως η Μάνη αρχίζει να “πνίγει” την Εύα, στη σειρά του Mega. Ο μοναδικός λόγος που η ηρωίδα αποφάσισε να μετακομίσει εκεί ήταν ο τόπος του αγαπημένου της. Κι επειδή ήλπιζε μέσα της πως θα χαράξουν ένα κοινό μέλλον.

Γι’ αυτό άφησε τη ζωή της στην Αθήνα. Η κληρονομιά στη Μάνη ήταν μόνο η αφορμή. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Στάθη όλα άλλαξαν στη ζωή της. Και θέλει να περάσει τη ζωή της με εκείνον.

Ο Στάθης, όμως, συνεχίζει να ξεκαθαρίζει στην Εύα πως δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Του αρέσει πολύ η συντροφιά της, όμως δεν είναι σε θέση να συγκατοικήσει μαζί της. Δεν θέλει να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση, όσο το διαζύγιό του είναι φρέσκο.

Η Εύα τον πιέζει διαρκώς, προσπαθώντας παράλληλα να χτίσει τη ζωή της στη Μάνη από το μηδέν

Στην Αρεόπολη καταφθάνει και ο αδελφός της, ο οποίος τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή. Μόνο που τα όριά της έχουν εξαντληθεί. Και η έκρηξη δεν θα αργήσει να έρθει.

Μην αντέχοντας άλλο την ψυχρή στάση του Στάθη, του ζητάει να χωρίσουν. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η ηρωίδα της σειράς αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια. Δεν μπορεί να στηρίξει το μέλλον της σε έναν άνδρα που ακόμη δε γνωρίζει εάν θέλει να είναι μαζί της.

Έτσι, του ανακοινώνει τον χωρισμό τους και μαζεύει τα πράγματά της. Στόχος της είναι να απομακρυνθεί για λίγο καιρό, να δώσει λίγο χρόνο στον Στάθη να σκεφτεί. Εκείνος εξοργίζεται από τη στάση της και ξεσπάει έντονα. Της ζητάει να λογικευτεί και να αφήσει κάτω τη βαλίτσα της.

Η Εύα, όμως, τα μαζεύει και φεύγει. Παίρνει τον χρόνο της για να επαναξιολογήσει τις προτεραιότητές της, αλλά και για να ανακαλύψει τι θέλει να κάνει πραγματικά στη ζωή της.