Η γη της ελιάς: η Ιουλία αποφασίζει να χωρίσει τον Γιώργη!

Συντάκτης: Newsroom

11 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: η Ιουλία αποφασίζει να χωρίσει τον Γιώργη!

Συγκλονιστικές εξελίξεις αναμένονται στη Γη της Ελιάς όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου. Όπως είναι γνωστό η σειρά του Mega που αγαπήθηκε πάρα πολύ, πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Στη Γη της Ελιάς η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο. Θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές αρκετών ηρώων. Και μάλιστα, δεν αποκλείεται κι ένα διαζύγιο που θα πέσει σαν βόμβα στη Μάνη.

Κανείς δεν θα το περιμένει, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς. Κι όμως, είναι πάρα πολύ πιθανό να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους ο Γιώργης Κουράκος και η Ιουλία Βρεττάκου. Άλλωστε, το παρελθόν (παρά τις ευτυχισμένες στιγμές τους) πάντα στοίχειωνε το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο μεγάλος αλλά και ανεκπλήρωτος έρωτας του Στάθη με την Ιουλία ήταν πάντα το μεγάλο αγκάθι σε αυτόν τον γάμο. Οι σχέσεις του Κουράκου με τον Στάθη ήταν ανύπαρκτες, την ώρα που η ζήλια του αστυνόμου όσο περνούσαν οι μέρες, τόσο μεγάλωνε. Ακόμη και όταν φάνηκε ότι ο Στάθης είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του, στο πλευρό της Εύας.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν, η Ιουλία είναι εκείνη που παίρνει την απόφαση να χωρίσει με τον Γιώργη.

Καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να ζει στη σκιά του Στάθη. Η Ιουλία όπως έχουμε δει μέχρι σήμερα προσπαθεί να καθησυχάσει τους φόβους του συζύγου της τονίζοντας του πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Όμως ο Γιώργης Κουράκος, δεν μπορεί να τιθασεύσει τη ζήλια του.

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος ακόμα και με τις τυχαίες συναντήσεις της Ιουλίας και του Στάθη στο δρόμο. Η Ιουλία αρχίζει να κουράζεται από τη στάση αυτή του Γιώργη.

Τι κι αν προσπαθεί επανειλημμένως να του δώσει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Γιώργης όμως είναι περικυκλωμένος από την ανασφάλεια του. Έτσι η κρίση δεν αργεί να έρθει στο ζευγάρι.

Η Ιουλία απογοητευμένη από την όλη συμπεριφορά του Γιώργη δείχνει ότι δεν είναι σε θέση να προσπαθήσει άλλο για το γάμο της και αποφασίζει να χωρίσει. Θέλει να μείνει μόνη της για ένα διάστημα και να σκεφτεί.