Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη αλλάζει πρόσωπο και έρχεται σε ρήξη με όλους

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη αλλάζει πρόσωπο και έρχεται σε ρήξη με όλους

Η μάχη για τη διαθήκη των Βρεττάκων στη Γη της Ελιάς ολοκληρώθηκε. Η Μυρτάλη με τη βοήθεια της Αθηνάς έχει γίνει πανίσχυρη με το 51% της περιουσίας και όλα αλλάζουν.

Στη Γη της Ελιάς, πάντως, αυτό που αλλάζει περισσότερο είναι ο χαρακτήρας της Μυρτάλης. Η εξουσία που έχει στα χέρια της την έκανε άλλον άνθρωπο. Το γλυκό κορίτσι που τα είχε καλά με όλους έχει μετατραπεί σε μία αλαζονική γυναίκα. Η οποία νιώθοντας πανίσχυρη, φωνάζει σε όλους, τους φέρεται υποτιμητικά και δεν δίνει σημασία σε τίποτα. Και αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά της προκαλεί σύγχυση και νεύρα σε πολλούς.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Μυρτάλη βγαίνει εκτός ορίων και αυτό προκαλεί μεγάλες εντάσεις. Οι εργάτες στο ελαιοτριβείο, η οικογένεια της αλλά και το φιλικό περιβάλλον της ηρωίδας θα παραξενευτούν πολύ από τη στάση και τη συμπεριφορά της.

Το 51% που έχει στα χέρια της, την αλλάζει εντελώς, δημιουργώντας ένα πολύ σκληρό πρόσωπο στην ίδια.

Μάλιστα, στο στόχαστρο της Μυρτάλης θα μπει πολύ σύντομα η Άννα. Η οποία θα κάνει ένα λάθος πάνω στη δουλειά που θα προκαλέσει την οργή της ηρωίδας. Η Μυρτάλη θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο, στη σειρά του Mega, με αποτέλεσμα αρκετοί να δυσανασχετούν.

Εκείνη που πρώτη θα προσπαθήσει να αλλάξει μυαλά στη Μυρτάλη θα είναι η θεία της. Η Ιουλία βλέπει στα μάτια της ανιψιάς της τον Ιπποκράτη και παλεύει να την συνετίσει. Μάταια, όμως. Θεία και ανιψιά θα έχουν πολύ έντονη λογομαχία και θα μπει πάγος στις σχέσεις τους.

Οι καυγάδες που θα δούμε θα είναι πολλοί και η Μυρτάλη από δω και στο εξής δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη παρέα για κανέναν στην Μάνη. Θα καταφέρει όσο είναι ακόμα νωρίς να αλλάξει συμπεριφορά ή θα είναι ήδη πολύ αργά γι΄ αυτήν; Η συνέχεια στις οθόνες μας όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς.