«Η γη της ελιάς»: Η Μυρτάλη… χαμένη ανάμεσα σε Χρήστο και Αλέξη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Σεπτεμβρίου 2022 08:50

Καθηλωτικός αναμένεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΜΕGA «Η γη της ελιάς», η οποία θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες αύριο, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Στο σίριαλ του MEGA «Η γη της ελιάς», θα προκύψει ερωτικό τρίγωνο, που θα φέρει εντάσεις και ανατροπές.

Έρωτες, πάθη και μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέα διλήμματα και καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζουν να οδηγούν σε αδιέξοδο. 

Ο λόγος φυσικά για τη Μυρτάλη, η οποία θα βρεθεί ανάμεσα σε Χρήστο και Αλέξη. Η κατάσταση δεν θα αργήσει να ξεφύγει και όλα θα αλλάξουν.

Όλα θα αρχίσουν μετά το παθιασμένο φιλί του Αλέξη με τη Μυρτάλη στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Εκείνη μέχρι τότε όποτε τον έβλεπε το έβαζε στα πόδια και απειλούσε συνεχώς τη Μαργαρίτα πως αν την πλησίαζε ξανά τότε θα του έκανε καταγγελία.

Και ξαφνικά, η ίδια έκανε στροφή 180 μοιρών και όρμησε σχεδόν και τον φίλησε.

Ο Αλέξης για καιρό είχε εμμονή με τη Μυρτάλη, κάτι που δεν το έχει ξεπεράσει. Ωστόσο, η Μυρτάλη αρχίζει να έχει αισθήματα για τον Αλέξη, κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτεί.

Προσπαθεί να εξηγήσει στον Αλέξη ότι αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα, εκείνος, όμως, αρνείται να το καταλάβει, όπως πάντα.

Θα κάνει τα πάντα για να την πλησιάσει και να την κάνει δικιά του. Η Μυρτάλη, την ίδια στιγμή, κυνηγάει τον Χρήστο, ο οποίος την απορρίπτει συνεχώς.

Τότε, εκείνη, που έχει αλλάξει χαρακτήρα από όταν απέκτησε χρήματα και εξουσία, αποφασίζει να αλλάξει τακτική και να εκμεταλλευτεί τον Αλέξη προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Φυσικά, παίζει μαζί του προκειμένου να τον εκδικηθεί!

Την ίδια στιγμή πολιορκεί τον Χρήστο, ενώ εκείνος εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες του.

Η Μυρτάλη θα βρεθεί ανάμεσα στους δύο άντρες και μπερδεμένη δεν θα ξέρει ποιον να επιλέξει.