Η γη της ελιάς: Ιουλία και Κουράκος θα υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική;

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ιουλία και Κουράκος θα υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική;

Ένας γάμος που πάει από το κακό στο χειρότερο στη Γη της Ελιάς. Ίσως ένα παιδί θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση. Εκτός κι αν η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το ζευγάρι.

Στη Γη της Ελιάς έχουν συνειδητοποιήσει η Ιουλία και ο Γιώργης ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Όλες οι προσπάθειές τους έχουν αποβεί άκαρπες. Και αυτό έχει τσακίσει πολύ περισσότερο τη Βρεττάκου.

Αυτό θα σταθεί και η αφορμή, για να ξεσπάσει μία ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Ιουλία αισθάνεται εξαντλημένη από αυτή τη διαδικασία. Και ζητάει από τον αγαπημένο της να παρατήσουν τις προσπάθειες. Νιώθει διαλυμένη και σωματικά και (το κυριότερο) ψυχικά.

Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Γιώργης Κουράκος δεν θέλει να εγκαταλείψει το όνειρό του να γίνει πατέρας. Θέλει να χτίσει τη δική του οικογένεια. Έτσι, δεν δέχεται την άποψη της συζύγου του και πιέζει την Ιουλία να συνεχίσουν τις προσπάθειες. Γεγονός που βγάζει τη Βρεττάκου εκτός εαυτού.

Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι, με τον μεγάλο χωρισμό τους να βρίσκεται προ των πυλών. Βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν, πριν το φρικτό δυστύχημα της Φανής. Έκτοτε, όλα αλλάζουν. Ο θάνατος της Φανής ήταν ένα μεγάλο σοκ για την οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά πλέον όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στη μικρή Αγγελική.

Η τελευταία έπειτα από δυστύχημα μένει ολομόναχη και κλείνεται σε ίδρυμα.

Οι Βρεττάκοι είναι ανάστατοι και κάνουν το παν για να την πάρουν κοντά τους. Η Αγγελική είναι μία Βρεττάκου και δεν μπορεί να μείνει στο ίδρυμα.

Η Αντιγόνη, η βιολογική μητέρα της, όμως, δεν μπορεί να την διεκδικήσει. Διότι την έδωσε παράνομα στη Φανή, γεγονός που την καθιστά ανεύθυνη μητέρα. Προσπάθειες για την υιοθεσία κάνει και η Αθηνά. Η οποία δυσκολεύεται πολύ, λόγω της παρουσίας του Δημήτρη.

Η Πρόνοια θα της ζητήσει την οικογενειακή της κατάσταση. Και τότε θα αποκαλυφθεί πως δεν είχε ποτέ της παιδιά. Ο Δημήτρης ήταν ο εραστής της που τον παρουσίασε στη Μάνη ως γιο της.

Ο κλήρος λοιπόν πέφτει στην Ιουλία και στον Κουράκο, οι οποίοι διαθέτουν όλα τα εφόδια για να γίνουν θετοί γονείς, στη σειρά του Mega.

Ο Γιώργης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν την μικρή. Βέβαια, η Ιουλία διχάζεται. Ποια απόφαση θα πάρει στο τέλος το ζευγάρι; Θα καταφέρει η μικρή Αγγελική να προστατεύσει τη σχέση τους, κρατώντας τους ενωμένους;