Η γη της ελιάς: Ισίδωρος και Στάθης πιάνονται στα χέρια για την Ιουλία

Συντάκτης: Newsroom

30 Αυγούστου 2022 09:30

Η γη της ελιάς: Ισίδωρος και Στάθης πιάνονται στα χέρια για την Ιουλία

Ένας έρωτας φουντώνει στη Γη της Ελιάς και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Παράλληλα με αυτόν τον έρωτα, ξεκινά και ένας μεγάλος πόλεμος.

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες έπειτα από τον χωρισμό της Ιουλίας με τον Κουράκο. Μία απόφαση που αναστατώνει τους Βρεττάκους, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι και με ένα δεύτερο σοκ. Mε αποτέλεσμα ο Ισίδωρος και ο Στάθης να έρθουν στα χέρια.

Μετά τον χωρισμό, ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται ξανά πολύ κοντά. Οι εντάσεις στη σχέσης της Ιουλίας και του Γιώργη συνεχώς μεγαλώνουν και έτσι οδηγούνται στο διαζύγιο. Αυτό το μαθαίνει ο Στάθης και παρόλο που βρίσκεται μαζί με την Εύα, το παρελθόν ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Και ο έρωτας του για αυτή τη γυναίκα μοιάζει να μην έσβησε ποτέ.

Στο μεταξύ, καθώς ο Ισίδωρος στη σειρά του Mega καταλαβαίνει ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν έρθει για ακόμα μια φορά πιο κοντά, γίνεται έξαλλος. Οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν ήταν ανέκαθεν εξαιτίας του ειδυλλίου που είχε ο Στάθης με την Ιουλία και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Εκτός όμως από το θυμό που νιώθει για τον Στάθη, κατηγορεί την Ιουλία ότι έφτασε σε αυτό το σημείο μετά το σχέδιο που είχε βάλει στο μυαλό της από την αρχή. Έτσι τα πνεύματα είναι τεταμένα και η κόντρα μεγαλώνει οδηγώντας τους Βρεττάκους σε διάλυση.

Ο Στάθης πληροφορείται από την Ιουλία τα λόγια που της είπε ο αδελφός της και δεν το αφήνει έτσι. Θα γίνει ένας μεγάλος καυγάς με τον Ισίδωρο και πλέον το γυαλί ανάμεσά τους σπάει οριστικά.

Αυτή τη φορά όμως η Ιουλία δεν θα ακούσει τα αδέλφια της και ειδικά τον Ισίδωρο. Τώρα είναι αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτα που δεν έζησε με τον Στάθη. Το ίδιο κι εκείνος που θα αφήσει τελικά την Εύα για χάρη της γυναίκας που έχει σημαδέψει όλη τη ζωή του και δεν μπορεί να την ξεχάσει με τίποτα.