Η Γη της Ελιάς: Λίγο μετά τον γάμο παίρνουν διαζύγιο – Το τρίτο πρόσωπο που τους χωρίζει!

19 Δεκεμβρίου 2021 17:17

Η γη της ελιάς: Ιουλία και Κουράκος θα υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική;

H τυχαία και επιπόλαιη γνωριμία του Μάνου με την Ζωή θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες και ο γάμος του με τη Μαρίνα όχι μόνο θα κινδυνεύσει, αλλά θα τελειώσει γρήγορα και άδοξα.

Την ίδια στιγμή στην Γη της Ελιάς άσχημη τροπή παίρνει και η σχέση του με τον πατέρα του, με τον οποίο θα φτάσει στα άκρα!

Ο Μάνος ήδη έχει αρχίσει να δείχνει ότι είναι κυνικός, υπολογιστής και ότι μπροστά στη δουλειά και το συμφέρον δεν βάζει τίποτα.

Έτσι στεγνά απομακρύνει τον Ανέστη από το πόστο του και επαναφέρει τον Αποστόλη που δείχνει αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον υπαίτιο της πυρκαγιάς.

Παράλληλα αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η Αντιγόνη όλο και κερδίζει έδαφος μέσα στην οικογένεια και αυτό δεν του αρέσει καθόλου.

Έτσι, προκειμένου να την απομονώσει, απειλεί ανοιχτά τον Ισίδωρο: «Λοιπόν τελείωσαν τα ψέματα. Όπως βλέπω μπαίνει και η κόρη σου στο παιχνίδι. Είναι που δεν ήθελε τίποτα.

Εγώ όμως δεν έχω σκοπό να μοιραστώ τίποτα και με κανέναν. Τώρα θα πας και θα μου γράψεις όλη την περιουσία», λέει στον πατέρα του.

Ο οποίος τον κοιτάζει σαστισμένος: «Δεν θα είσαι με τα καλά σου, μου φαίνεται. Μάνο, κοίταξε να συνέλθεις», του απαντάει.

Ο Μάνος όμως είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέλος και δεν διστάζει ούτε στιγμή να τον εκβιάσει:

«Ή όλη την περιουσία ή θα αποκαλύψω σε όλους πως εσύ είσαι αυτός που παραποίησες τη διαθήκη του Ιπποκράτη», του απαντάει και φεύγει έξαλλος.

Αλλά και στην προσωπική του ζωή με τη Μαρίνα τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα. Οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν και ο Μάνος δίνει μια τελευταία ευκαιρία στην Μαρίνα.

Η κοπέλα όμως αποφασίζει πλέον να μην κάνει πίσω. Ενώ θα δούμε και μια αυτοκτονία που θα σοκάρει.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος πηγαίνει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη. Από εκείνη την ώρα η Ζωή αρχίζει να τον φλερτάρει έντονα και ένα παιχνιδάκι ερωτικό αρχίζει μεταξύ τους.

Ωστόσο ο Μάνος φαίνεται ότι απλά πέρασε την ώρα του, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στη Ζωή.

Λίγο αργότερα η Ζωή καθώς δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο, αποφασίζει να δράσει. Ρίχνει λάδι στη φωτιά στη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο.

Πηγαίνει και ενημερώνει τη Μαρίνα για τη δήθεν «σχέση» της με τον Μάνο: «Καλό είναι να ξέρεις ότι με τον Μάνο κάτι έχει αρχίσει να παίζει. Έχουμε βγει, έχουμε πάει για ποτάκι και γενικά έχουμε έρθει κοντά», της λέει.

Η Μαρίνα έξαλλη με όσα ακούει, αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Μάνο: «Μάνο τα ξέρω όλα. Ήρθε η Ζωή και μου τα είπε όλα για τις ερωτικές περιπέτειες.

Βιάζεσαι να με αντικαταστήσεις; Ούτε να χωρίσουμε κανονικά δεν μπορούσες να περιμένεις;», τον ρωτάει η κοπέλα και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ.

Ο οριστικός χωρισμός τους πλέον είναι σίγουρος, ενώ λίγο αργότερα η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο.